Üye
statik elektirikten bu kadar korkmana gerek yok kabloları köşeye çek takKasanın içinde sayamayacak kadar kablo var ve hepsi ramın yanında ve takmakla zorluk cekiyorum statik elektirik çarptı elimi kabloyu ramın yanından uzaklaştırayım diye topraga elimi bastırıp deneyicem kablolarda bir sıkıntı olurmu kablolara başka yana çektiğimde yukarı falan bozulmaz değilmi
knk kabloları çıkar başka yerden tak amam bi sorun olmaz kablolaraKasanın içinde sayamayacak kadar kablo var ve hepsi ramın yanında ve takmakla zorluk cekiyorum statik elektirik çarptı elimi kabloyu ramın yanından uzaklaştırayım diye topraga elimi bastırıp deneyicem kablolarda bir sıkıntı olurmu kablolara başka yana çektiğimde yukarı falan bozulmaz değilmi
bozulmaz da kablolaları topla bence hem görsel zevk hemde toplu dursunKasanın içinde sayamayacak kadar kablo var ve hepsi ramın yanında ve takmakla zorluk cekiyorum statik elektirik çarptı elimi kabloyu ramın yanından uzaklaştırayım diye topraga elimi bastırıp deneyicem kablolarda bir sıkıntı olurmu kablolara başka yana çektiğimde yukarı falan bozulmaz değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?