Ryzen 5 demek istedin sanırsam.İşlemci olarak ryzen 6 2600x
ram olarakta 16 gb dual kit ram olarak alabilirsen çok güzel olur dostum
Düzeltildi. Yorumu atarken daha dikkatli olalım. Teşekkürler.aynen dostum
Sanırım aklıma yatan işlemci bu biraz araştırdım ve ryzen 7 ile arasında yaklaşık 10 - 20 fps oynuyor desteğin için teşekkürlerryzen 5 in bu modeline bak derim
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Evet benim şuanki işlemcime göre fazlasıyla başarılı desteğin için teşekkürler <3Ryzen 7 kullanıyorum ve gayet başarılı bir işlemci
İşlemci olarak 3600 x düşünüyorum ama ram olabilir desteğin için teşekkürler .ryzen 7 ve ram olarakta hyperx cl16 3200 mhz 8 gb bakabilirsin
Evet anakartımla uyumlu dediğin gibi knk her zamanki gibi destek olmayı esirgemediğin için teşekkürler cansın <3İkinci el Ryzen 7 2700X bulabilirsen iyi olur. Ana kartınla sanırsam uyumlu bir problem çıkarmaz.
Güzel öneri desteğin için teşekkürler kardeşim .amd ryzen 5 3600
Yani ekran kartıma göre zayıf kalıyor ram ve işlemci biraz önerin için teşekkürler .ekrn kartı uçuyor resmen diğerleri zorlanıyordur muhtemelen
ryzen7 öneririm
Evet ryzen 7 güzel işlemci umarım sana da nasip olur .arkadasimda ryzen 7 var ben cok begendim valla
Tavsiyen için teşekkürler knk .ryzen7 tavsiye ederim
Benim de aklım da böyle bi düşünce vardı fakat işlemci olarak 3600x düşünüyorum destek olduğun için teşekkürler <3İşlemci olarak Ryzen 5 2600X
RAM olarak da 16 GB Dual kit RAM olarak alabilirsen çok güzel olur dostum.
Tam da dediğin gibi o fiyatlardan en iyi işlemciler bu destek olduğun için teşekkürler .3600 yada 2500x o fiyatlara alınabilecek kırmızı takımdaki en iyi fiyat performansa sahip işlemcilerdir.
araştırmama göre 3600x daha iyi önerin için teşekkürler .çoğu kişi demiş zaten ryzen 7 knk önerimdir benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?