Ram veya ssd ikilemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Ben performans düşüklüğü yaşadığım için Ram takviyesi yaptım yanı sıra ssd ' de yaptım size de tavsiyem yapacaksınız İlk ram yükseltin sonra ssd maddi acınız varsa ikisini bir yükseltmenizde fayda vardır.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bence ramı yap ssd için 256 yeter hdd de alcaksan tabi ki

Uzman Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
256 ssd yeter bence ram yükselt derim ssd tamamen dolmadıkça sıkıntı yaratmaz hız aynı olur ama ram sıkıntı yaratır bence

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Merhaba dostlar. Yeni gaming laptop alıyorum kendime fakat m.2 ssd 256gb ve 8gb ram var laptopta. Maddi durumumdan ötürü ya ramı 16gb yapıcam yada ssdyi 512gb yapıcam. Hangisini yapmam daha mantıklı olur ?
ssdyi yükseltecegine ram yükseltmeni tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
arasında fiyat ilişkisi var zaten sana şöyle söyleyim ssd bilgisayarını hızlandırır ama ram bellekteki kullandığın alandır eğer bir çok uygulamayı aynı anda açıyorsan ramda çok iş yaparsın ama 1 uygulama açıyorsan ram 8gb şuanda işini görür ssdyi tavsiye ederim ki yerinde olsam ssd alırdım

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ssd oyun pc için çok ama çok önemli. ram da olmasaa olmaz.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
leptoba para harcama derım al 5k lık masaustu pc kafa rahat arkana yaslan keyfını cıkar monıtoru buyuk al tavsıyem fılm ızlemeyı sevıyorsan benım gıbı sonra gıdıp ekstra tw aldım monıtor yerıne kullanıyorum 32ınc tw yı 2k ya yukselttım gayet sorunsuz kullanıyorum leptop kucuk ekran napıcan :/

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba dostlar. Yeni gaming laptop alıyorum kendime fakat m.2 ssd 256gb ve 8gb ram var laptopta. Maddi durumumdan ötürü ya ramı 16gb yapıcam yada ssdyi 512gb yapıcam. Hangisini yapmam daha mantıklı olur ?
Bence rami 16 yap derim oyunlar için çok daha fazla verimli olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...