Seçkin Üye
2.el ram sıkıntı çıkarır mı kanka çoğu kişi ram 2.el alınmaz kesınlıkle 0 olmalıdır diyorramlerin hepsi 1600 MHz olması lazım yoksa 1333de calisirlar bilgisayarcilardan 2.el bakabilirsin
itopyaya baktım da bütçe konusunda biraz sıkıntılı olduğum için şuan maalesef oralardan alışveriş yapmak biraz zorbununlar ilgili güzel siteler var itopya vb. ordan fiyat performans ürünü bulup alabilirsin
oraya bakmamıştım bakacağım teşekkürlerAsus Türkiye Üzerinden Uygun Fiyata Ramlar Mevcut Ve Saglam. İyi Günler.
2400 Mhz ye kadar destekliyor ancak ben fiyatı uygun tutmak için 1600 almayı düşünüyorumRam yüzünden mavi ekran alıyorum derken? Ayrıca anakartın 1600mhz i destekliyor mu ki?
teşekkürler yinedesıkıntı çıkarırmi bilemem kesin olarak ama 0 gibi olmaz tabiki
letgo ya gerçekten hiç güvenmiyorum bir de böyle oem parçaları hep avrupa yakasında oluyor ben istanbul anadolu tarafındayım oyüzden letgoda çok zorlanıyorum birşey alıp satarkenletgo yada internet alışveriş siteleri var ordan ucuza bulabilirsin ben artık mahalle bilgisayarcılarına güvenmiyorum faiş fiyatlarla satıyorlar. Tavsiyem internet üzerinden satın al
Letgo değilde sahibindene bakacağım teşekkür ederimikinci ele arıyorsan Saati 15 TL olan internet kafeler değil de mahalledeki internet kafecilerden tanıdığın varsa konuşabilirsin aynı zamanda letgo sahibinden vs. kovala bol bol ara sıra çok ucuza çıkıyor zamanında 600 liraya 2 aylık RX 580 tutturmuştum kutulu faturalı vs. falan yani kısaca ya para olacak ya çevre
Önemli değil ama ramlerin hepsi aynı mhzde olması lazım yoksa en düşük MHz hangisiyse onda calisir2400 Mhz ye kadar destekliyor ancak ben fiyatı uygun tutmak için 1600 almayı düşünüyorum
Post automatically merged:
teşekkürler yinede
Post automatically merged:
letgo ya gerçekten hiç güvenmiyorum bir de böyle oem parçaları hep avrupa yakasında oluyor ben istanbul anadolu tarafındayım oyüzden letgoda çok zorlanıyorum birşey alıp satarken
yok 2x2 olarak 4 gb ramim var ve 8 yapmak istiyorum bundan dolayı 2 tane 4 gb ram alacağım ve 8 yapacağım mavi ekranı da şundan dolayı alıyorum görev yöneticisinde bellek çok hızlı doluyor 2 3 uygulama açtığımda mavi ekran veriyor bende ramden kaynaklandığını düşünüp ram değiştirmeye karar verdim.yanlış anlamadıysam zaten 8gb ramin var 16gb mı yapmak istiyorsun?
Rica Ederim.Letgo değilde sahibindene bakacağım teşekkür ederim
evet n11 ede bakacağım teşekkürler vallahi cuma günü vatanda bir ssd ye 200 lira verdim hemde 120 gbn11de bazen cok uyguna düşebiliyor 250 gb ssd 170 lira oldugunu gördm ramlarda bayagı indirimdeydi
o kadar hızlı mavi ekran vermesi mantıksız. hangi işletim sistemini kullanıyorsunyok 2x2 olarak 4 gb ramim var ve 8 yapmak istiyorum bundan dolayı 2 tane 4 gb ram alacağım ve 8 yapacağım mavi ekranı da şundan dolayı alıyorum görev yöneticisinde bellek çok hızlı doluyor 2 3 uygulama açtığımda mavi ekran veriyor bende ramden kaynaklandığını düşünüp ram değiştirmeye karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?