İyi günler dilerim sayın MemoryHackers üyeleri.
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim. Bu sebepten dolayı özür dilerim. Elimde eski bir bilgisayar mevcut. Şu an 2 gb ddr2 400 mhz ram kullanmaktayım. Paylaşacağım anakart özelliklerine göre sizlere bir kaç soru sormak istiyorum.
1-) 2x 2 gb ddr2 kullanmak şartıyla birbirinden farklı mhz hızlarına sahip ramleri takmak uyumsuzluğa sebebiyet verir mi? Aynı olmak koşuluyla 800 mhz 2x2 ddr2 ram anakart tarafından desteklenir mi? En fazla kaç gb ram takabilirim.
2-) Bu anakart için ekran kartı önerebilir misiniz?
Şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.
Bilgisayar Özellikleri
FOXCONN G31MXP G31 DDR2 anakart.
2 gb ddr2 400 mhz ram.
Intel Core 2 Duo CPU E7500 2.93 GHZ socket 775 LGA
INTEL G33/G31 Express Chipset Family
Nolur yorum kasmak için gereksiz cevaplar yazmayınız. Özellikle LoL hilesi için çoğu konunun altına saçma sapan veya yukarıdaki kişinin birebir aynı cevapları yazanları gördüm.
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim. Bu sebepten dolayı özür dilerim. Elimde eski bir bilgisayar mevcut. Şu an 2 gb ddr2 400 mhz ram kullanmaktayım. Paylaşacağım anakart özelliklerine göre sizlere bir kaç soru sormak istiyorum.
1-) 2x 2 gb ddr2 kullanmak şartıyla birbirinden farklı mhz hızlarına sahip ramleri takmak uyumsuzluğa sebebiyet verir mi? Aynı olmak koşuluyla 800 mhz 2x2 ddr2 ram anakart tarafından desteklenir mi? En fazla kaç gb ram takabilirim.
2-) Bu anakart için ekran kartı önerebilir misiniz?
Şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.
Bilgisayar Özellikleri
FOXCONN G31MXP G31 DDR2 anakart.
2 gb ddr2 400 mhz ram.
Intel Core 2 Duo CPU E7500 2.93 GHZ socket 775 LGA
INTEL G33/G31 Express Chipset Family
Nolur yorum kasmak için gereksiz cevaplar yazmayınız. Özellikle LoL hilesi için çoğu konunun altına saçma sapan veya yukarıdaki kişinin birebir aynı cevapları yazanları gördüm.
Moderatörün son düzenlenenleri: