evette vatan pc ye gönderdim aldıgım yereBilgisayarı tamire falan gönderdin mi hiç ?
Ram sıkıntılıysa ellerinde olan ram ile değiştirmiş olabilirlerevette vatan pc ye gönderdim aldıgım yere
evette vatan pc ye gönderdim aldıgım yere
tm dır da aga böyle ram yok onu anlamdım dunyada sadece bende mi var satısı g skıll kendi sitesinde bile aynı ramdan yok aq ne aldım benRam sıkıntılıysa ellerinde olan ram ile değiştirmiş olabilirler
dxdiag da ram adam akıllı yazmıyodxdiag dan Ramine Bak Ona Göre Bi Bilgisayarcıya Götür Derim Şahsen Ben
Tamir ile alakası olduğunu düşünmüyorum tamamen yazılımsal benceBilgisayarı tamire falan gönderdin mi hiç ?
yeni alınan ramlar 2133 de baslıyomus diyo youtube da gördüm benimde galıba 3200 mhz galıba da yukseltmem de sıkıntı varmı birşey olurmuTamir ile alakası olduğunu düşünmüyorum tamamen yazılımsal bence
sorun olmaz dostum ama sen içim rahat etmez diyorsan internetten iyice araştır herşey elinin altında zaten yaniyeni alınan ramlar 2133 de baslıyomus diyo youtube da gördüm benimde galıba 3200 mhz galıba da yukseltmem de sıkıntı varmı birşey olurmu
hiç takıp açmadım bida takamazsam diye )en saglıklısı kasani acip rami ordan cıkarip bakarsan daha iyi olur
sag ile sol taraflarinda tirnak oluyor onlari dikkatlide asagi dogru bastir ram zaten kendini yukari dogru atiyorhiç takıp açmadım bida takamazsam diye )
kasayı aç bak resimdeki ile aynı mı diye. Çıkarmana gerek yok rami ram gözükür açıkta duruyor kasada.hiç takıp açmadım bida takamazsam diye )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?