Rampage Hydra R7

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Alacak olan arkadaşlara bir kaç bilgi vermek istiyorum uzun süre kullanan birisi olarak. Mekanik sesi istediğiniz blue switch sesini tam karşılamıyor tuşlar normal mekanik klavyelere göre biraz daha yumuşak hissiyatlı ışık aydınlık seviyesi olarak düşük genel olarak klavye uzun süre kullanılabilir rahat konforlu fakat ses ışık açısından baktığımızda yeterli değil yardımcı olduysam ne mutlu bana iyi günler iyi forumlar.

ı
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ışık noktasına iyi değinmişsin rgb ledler bozuldu:ensarcry:

PROGRAMMER
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sağolasın,güzel bilgi.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Kanka rampage serisini ben pek beğenmiyorum ama düşünüp onun hakkında konu açmışsın bilgilendirme yapmışsın teşekkürler

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
eyvallah reis yararlı bir konu olmuş

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Alacak olan arkadaşlara bir kaç bilgi vermek istiyorum uzun süre kullanan birisi olarak. Mekanik sesi istediğiniz blue switch sesini tam karşılamıyor tuşlar normal mekanik klavyelere göre biraz daha yumuşak hissiyatlı ışık aydınlık seviyesi olarak düşük genel olarak klavye uzun süre kullanılabilir rahat konforlu fakat ses ışık açısından baktığımızda yeterli değil yardımcı olduysam ne mutlu bana iyi günler iyi forumlar.
bu ürünün piyasası iyi zamanında bende satmıştım umarım en kısa sürede en karlı ve en iyi satışı yaparsın kolay gelsin

✔️ϜϓſϞ✔️
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
eyw reıs bılgı ıcın alacak arkadaslara yardımcı olur umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...