Rampage mi Gamepower mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Merhabalar hala bir kulaklık almış değilim Düşündüm ve şu iki marka arasında kararsız kaldım

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhabalar hala bir kulaklık almış değilim Düşündüm ve şu iki marka arasında kararsız kaldım
Knk gamepower malzemeleri kalitesiz ama ağrı yapmaz , Rampage de kaliteli sağlam ama uzun süre kullanım için uygun değil. Ama oyun oynayacaksan Gamepower tercih ederim.
Herhangi bir sorun olursa yanıtlayarak sorabilirsin.

Yardımcı olabildiysem teşekkür ederim. :)

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
İkisi de rezalet, kalitesiz ürünler. Ağrı yapar, çabuk bozulur, kırılır, soyulur, bükülür, yamulur. Kısaca her şey olur. Al sağlam bir markanın giriş seviyesi ürününü hem kafan rahat etsin hem de pişman olma.

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Rampageyi tercih ederim.James donkeylerede bakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bence ikisinide alma derim bütçeni yazabilirmisin. Yada Hangi kulaklığı önerirsiniz diye bir başlık açarsan direk kullanıcı yorumu alabilirsin. Ben jbl quantum kullanıyorum 2 senedir çok kaliteli bir kulaklık mesela onun haricinde logitech g733 kullandım oda efsane çok hafif ve kaliteli kulaklık.

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
rampage alınmaz gamepower al alıcaksan

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
rampage kullanıyorum memnunum ama yukarıda arkadaşın dediği gibi çok uzun süreli kullanımda hafif ağrı yapıyor

⚡️ GAME OVER ⚡️
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
gamepowe klavyesi kullanıyorum 450 tl almıştım, 2 ay olmadı bi tuşun rgbsi gitti kolay çiziliyor birde kulaklık kısmında bana olanlarda sanada olucaktır rampage alma bence gamepower eşittir rampage steelseries arctis 1 al 600 tl kaliteli mikrofonuda iyi paran yoksada temiz bir tane ikinci el bak

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
rampage kullanıyorum hiç memnun değilim tavsiye etmem

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
gamepower 2 kere kullandım kalitesiz olsa bile güzel deneyimlerim oldu eğer şuan ki kulaklığımı merak ediyorsan Logitech G733 Wireless

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
uzak dur rampageden ucube markası hiç sevmiyorum her ürünün bir kopyasını yapıyor gamepower ürünleri gayet f/p ürünleri kulaklık önerecek olursam da kesinlikle gamepower fujini al kankam fiyatına göre çok muazzam bir kulaklık youtuberlar incelemelerinde falan ürün inceleme uzmanları çok övdü güzel yani alabilirsin gönül rahatlığıyla

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bence 2 sinide alma birazdaha para ekle daha iyisini al

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
rampage kullanıp memnun olan çok azdır çünkü adam bi oturuyor tatillerde 5 saat aralıksız pc başında haliyle ağrı yapıyor sen de böyleysen gamepower almalısın. tabi kaliteye bakarsak rampage çok daha iyi

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka daha çok para biriktirip daha iyi bir şey al bende rampage var modelini hatırlamıyorum ama iyi modellerinden dışarı çok ses veriyo çok rahatsız edici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...