Uzman Üye
yorum kassaydım mesaj sayım 50 mesajın altında olurdu ve fikrim aynı 2side çöp marka birazdaha para ekle daha kaliteli al ama yok illa bunlardan alcam diyosan gamepower albunu yazmak için yorumu kasıyon
yorum kassaydım mesaj sayım 50 mesajın altında olurdu ve fikrim aynı 2side çöp marka birazdaha para ekle daha kaliteli al ama yok illa bunlardan alcam diyosan gamepower albunu yazmak için yorumu kasıyon
Hangi model bakıyorsun?Merhabalar hala bir kulaklık almış değilim Düşündüm ve şu iki marka arasında kararsız kaldım
Merhabalar hala bir kulaklık almış değilim Düşündüm ve şu iki marka arasında kararsız kaldım
bu arada kulağının ağrımasını kesinlikle istemiyorsan james donkey alman gerek çünkü kulağın olduğu yeri büyük ve uzun süre boyunca o kulaklıkla oyun oynayabilirsinMerhabalar hala bir kulaklık almış değilim Düşündüm ve şu iki marka arasında kararsız kaldım
rampage thunder kullanıyorum ben fena değil bayadır kullanıyorumMerhabalar hala bir kulaklık almış değilim Düşündüm ve şu iki marka arasında kararsız kaldım