Onaylı Üye
Evet biraz insana göre tabi ki değişir ben genel olarak sormuştum görüşün için teşekkürler dostummause nin kalitesine karar vermek insandan insana ve bütçene göre değişebilir bir durum ancak bunu kullanacak kişiye bağlı biraz baktım iyi veya kötü diyemem tecrübe etmek gerekiyor çünkü rampage markası iyi bir markadır kötü olacağını düşünmüyorum
Bu fiyata Rampage gibi bir marka ve dediğim gibi marka iyi olduğundan iyi olacağını düşünüyorumfiyatına göre iyidir herhalde
Köti yanı şu diyebileceğin bir şey var mıydı hiç dostum ?ben kullandım gayet güzel
eskiden cok kötüydü son 6-7 aydır iyi şeyler üretmeye basladılar benceBu fiyata Rampage gibi bir marka ve dediğim gibi marka iyi olduğundan iyi olacağını düşünüyorum
Ben de öneri açmıştım üstüne koy bundan al ve ya g300s al demişlerdi ben de bunu aldım bakalım göreceğiz ben yine de bir değerlendirme alayım dedimBen de rampage aldım internetten. Buraya yazmıştım herkes kaliteli demişti ama gelince görecez... bakalım
Yani biraz öyle ama sonuçta şu an iyi bir marka güveniyorum neticesindeeskiden cok kötüydü son 6-7 aydır iyi şeyler üretmeye basladılar bence
Evet dostum iyi bir F/P ürününe benziyor bakalım göreceğizF/P ürünü kardeşim deneyebilirsin kırılsa da bozulsada koymaz fiyatı ucuz zaten
Kötü yanı var mı hiç dostum söyleyebileceğin ?bende bu mousu kullandım baya iyi ve kaliteli 2 3 yıldır kullanıyorum gayet iyi
pişman etmez ben rampagein kulaklık ve klavyelerini denemiştim yarı yolda bırakmadılarEvet dostum iyi bir F/P ürününe benziyor bakalım göreceğiz
Post automatically merged:
Kötü yanı var mı hiç dostum söyleyebileceğin ?
sorunsuz çalışıyor hiç bir sıkıntısı yok şikayetçide değilim mousdanEvet dostum iyi bir F/P ürününe benziyor bakalım göreceğiz
Kötü yanı var mı hiç dostum söyleyebileceğin ?
Kulaklık da düşünüyorum almayı hangisini almıştın agapişman etmez ben rampagein kulaklık ve klavyelerini denemiştim yarı yolda bırakmadılar
Tamam aga Eyv Sağ olasınsorunsuz çalışıyor hiç bir sıkıntısı yok şikayetçide değilim mousdan
kanka snr-w1 almıştım zamanında 150 ye şimdi 300 felan olsa gerekKulaklık da düşünüyorum almayı hangisini almıştın aga
Tamam aga Eyv Sağ olasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?