- Yasaklandı
Çoktan sipariş verdim dönütlerin hepsi çok iyi ,Teşekkür ederimgayet güzel bi mouse klasik rampage fiyat performans ürünü tavsiye ederim bende smx r5 modelini kullanıyorum oda gayet iyi bir mouse onu da önerebilirim
Anladım dostum , Teşekkürler Kulaklık da alacağım Rampage'e yönelebilirimBen SMX-R13 kullanıyorum baya memnunum. 1yıl kullandım sonra arıza çıkardı garantiye yolladım istanbula direkt yenisini sıfır gönderdiler daha iyiydi. Fakat arada 2 hafta falan mouse suz kaldım uzun sürüyo garanti işleri biraz. Şimdide Alpha-x kulaklık aldım rampage fiyat performans bence
it costs 129 TL at Trendyol.com .how much it cost ?
EyvAllah kardeşim Sağ olgüzel gibi kanka hayırlı olsun
Valla aldıgım kulaklık fiyatına göre baya iyi. Sesi fullediğimde resmen odadaki herkes çok net bir şekilde duyabiliyor. Kulağımda olmasına rağmen. Kulağımdan çıkarıp masanın üzerine koyunca resmen bir hoparlör. O derece yüksek sesi. Fakat dolby atmos olmasına rağmen içinde gerektiği kadar bass vuramıyor.Çoktan sipariş verdim dönütlerin hepsi çok iyi ,Teşekkür ederim
Post automatically merged:
Anladım dostum , Teşekkürler Kulaklık da alacağım Rampage'e yönelebilirim
it costs 129 TL at Trendyol.com .
EyvAllah kardeşim Sağ ol
Hangi modeli kullanıyorsun aga ve aldığın fiyat nedir ?Valla aldıgım kulaklık fiyatına göre baya iyi. Sesi fullediğimde resmen odadaki herkes çok net bir şekilde duyabiliyor. Kulağımda olmasına rağmen. Kulağımdan çıkarıp masanın üzerine koyunca resmen bir hoparlör. O derece yüksek sesi. Fakat dolby atmos olmasına rağmen içinde gerektiği kadar bass vuramıyor.
Rampage SN-RW66 Alpha-X USB 7.1 SurroundHangi modeli kullanıyorsun aga ve aldığın fiyat nedir ?
Anladım dostum 250 fazla ama bir daha indirime girerse alabilirim ancakRampage SN-RW66 Alpha-X USB 7.1 Surround
Bu kulaklıgı aldım media marketten 150TL ye ama ertesi gün 250TL olduKulaklık harbiden iyi takınca odadakılerın konusmasını duyamıyorum klavyenin mouse un sesi falan kesiliyor sadece kulaklıktan gelenlerı duyuyorsun. Ama eski kulaklıgıma göre biraz agır oldugu ıcın kulaklarımı acıtıyor biraz alısmam gerek.
Rica ederim.Anladım dostum 250 fazla ama bir daha indirime girerse alabilirim ancakTeşekkürler yine de