340 gr imiş nasıl bir değer sence ?Kulaklık alırken hafifliğine dikkat et yoksa çok ağrı yapıyor kafada
Ses kalitesi iyi değil maalesef önermem arkadaşın attıgı cooler master ı alabilirsin eğer 500 civarına cıkarsan steel series arctis serisi var340 gr imiş nasıl bir değer sence ?
Valla hocam, bu fiyat bandında Rampage, Bloody gibi dandik markaları bulabilirsin. Ama Logitech'in pek bilinmeyen bir ürünü var, 7.1 destekli. Logitech bu sektörde bilinen, güzel bir markadır. Ben bu markadan şaşma, bunu al derim.Uygun fiyatlı 7.1 sade görünümlü bir kulaklık gördüm ben diğer oyuncular gibi aşırı rgb veya ışıklandırma sevmem bunun örneği olarak rampage rowl u gördüm sizce alınırmı, kararsız kaldım eğer alınmaz diyorsanız buna benzer sade görünümlü 250 350 tl bandında bir kulaklık önerirmisiniz ?
Rampage'in düşük fiyatlı kulaklıklarını açıkçası başarılı bulmuyorum bunun yerine,Gamepower Luna veya Medusa alabilirsin 300-400tl aralığındaUygun fiyatlı 7.1 sade görünümlü bir kulaklık gördüm ben diğer oyuncular gibi aşırı rgb veya ışıklandırma sevmem bunun örneği olarak rampage rowl u gördüm sizce alınırmı, kararsız kaldım eğer alınmaz diyorsanız buna benzer sade görünümlü 250 350 tl bandında bir kulaklık önerirmisiniz ?
saatlerde çıkarmıycaksan başını çok fazla rahatsız edebiliyor ağırlık olarak senin rampage rowl uygun fp ürün ben logitech g332 kullanıyorum mic kalitesi falan iyi ama uzun süre kulağıma takamıyorum rahatsız ediyor kulaklar terliyor falan telefon kulaklığını takıyorum kulağıma ve sadece micini kullanıyorum g332 nin bilgin olsun iyi düşün terleyen biriysen dikkat etmen lazımUygun fiyatlı 7.1 sade görünümlü bir kulaklık gördüm ben diğer oyuncular gibi aşırı rgb veya ışıklandırma sevmem bunun örneği olarak rampage rowl u gördüm sizce alınırmı, kararsız kaldım eğer alınmaz diyorsanız buna benzer sade görünümlü 250 350 tl bandında bir kulaklık önerirmisiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?