Rampage RX6 xhorse alınır mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Rampage RX6-XHorse diye uygun fiyatlı bir kulaklık gördüm yalnız test videosunu çeken bir kişi bulamadım sizce alınırmı ?

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kesinlikle tavsiye ediyorum 250 tl almıstım ben hala kulanıyorum bir baş agrıtma kulak ısıtma gibi bi problemi yok

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
biraz ağır kafanın üstüne acıtıyor bana göre ama güzel kulaklık tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bende gamepower markasına bak cok ıyı gelıyor yıllardır sıkayetı az bence

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
güzel görünüyor kulaklik ben de yok ama kullanici yorumlarini degerlendirebilirsin

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
onun yerine biraz daha fazla ver pulsar rampage al çok memnun kalırsın bizzat kullanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
O fiyat bandında alınabilir. Emsalleriyle kıyaslama yaparsan daha kolay karar verebilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
fikrimce rampagenin malları çok dandik oluyor iyice bi araştır ondan sonra karar ver derim gamepower daha iyi bir marka bence bakabilirsin ve ürünleri genel olarak fiyat performans

Developer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Başka bir model kulaklığını kullanıyorum, uzun kullanımda biraz kulak ağrıtıyor.

ϟ 塔哈
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
tavsiye etmiyorum yaklaşık 1 ay oldu alalı 5 dk önce birden sesim gitmemeye başladı mikrofonu bozuldu

Trendyol Yorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
alınır dostum fiyatıda uygun 300 tl arası birşey ps4 uyumlulugu bile var yani
  • ÖZELLİKLER Desibel 108B Kulaklık Çapı 50mm KULAKLIK HASSASİYETİ 110Db ± 3Db DİRENÇ 32 oHm ? ± 15% Tip 7.1 USB ARA YÜZ 2.0 USB MİKROFON EMPEDANSI 2.2 K oHm ? MAKSİMUM GÜÇ 30Mw AKIM <100Ma VOLTAJ DC 3V Hassiyet 58dB+/-2dB PS4 / PC LAPTOP UYUMLU RGB GAMİNG OYUNCU KULAKLIK TAKIP ÇIKARTIRABİLİR MİKROFON 7.1 RGB
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Ürün liste ve detay sayfalarında tüketici memnuniyeti göz önüne alınarak fiyat avantajı, teslimat hızı, iade oranları ve genel hizmet kalitesine göre belirlenmiş puanı en yüksek satıcı görünür satıcı olur. Diğer satıcılar, ürün detay sayfasında alternatif olarak listelenirler.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
Post automatically merged:

Başka bir model kulaklığını kullanıyorum, uzun kullanımda biraz kulak ağrıtıyor.
tmm modelden modele değişiyor işte :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...