Dostum öncelikle ilgin için teşekkür ederim ama, benim mouse da normalde bütün tuşlar çalışıyor. Fakat sağ tuşa basınca sol tuş işlevsiz oluyor mesela oyun oynuyorum diyelim dürbün açıp ateş edemiyorum ama dürbün açmadan ateş ediyorum. Bu olay ona yardımcı olur mu pek bilemedim?yardımcı olacaktır
onuda denedim sıfırladım bir kaç kere aynı kombinasyonlara dönüyor. yine aynı işlevsiz kalıyor.mause driverini indirip oradan fonksiyonları sıfırlamayı dene
aynı sorun apexde ve heroes of generals de aynı oyun türlerinde hepsinde var. sadece oyundamı diye denedim oyunla ilgili değilmiş genel olarak mouse sağ tuşuna basınca sol tuş işlevsiz kalıyor.Hocam oyun ayarlarıyla ilgili bir sıkıntınız olabilir mi acaba ? aynı mouse bende de var ve rouge company oynuyorum ben de herhangi bir sıkıntısı yok oyun kontrollerinizi bi gözden geçiriniz
Normal kullanımda da mı aynı sorunu yaşıyorsunuzaynı sorun apexde ve heroes of generals de aynı oyun türlerinde hepsinde var. sadece oyundamı diye denedim oyunla ilgili değilmiş genel olarak mouse sağ tuşuna basınca sol tuş işlevsiz kalıyor.
evet oyun dışı normal kullanımdada ıkı tus aynı anda işlevsiz kalıyorNormal kullanımda da mı aynı sorunu yaşıyorsunuz
mouse ayarları derken mesela driver falan mı yoksa pc de mouse ayarları gibimi ? bi yardımcı olabilirmisinizmaus ayarlarınızdan halledıceksınız bloody maus war bendede orda dedıgınız ıslevın aynısı var
maus arayuzunde hocam . mausun kendı programını ındırdıgınızde arayuzde tum tus kombınasyonlarının ıslevlerını gorebılırsınızevet oyun dışı normal kullanımdada ıkı tus aynı anda işlevsiz kalıyor
mouse ayarları derken mesela driver falan mı yoksa pc de mouse ayarları gibimi ? bi yardımcı olabilirmisiniz
tamam evet o var zaten kuş kombinasyonlarını defalarca sıfırladım değiştirdim herşeyi yaptım yinede birşey değişmiyormaus arayuzunde hocam . mausun kendı programını ındırdıgınızde arayuzde tum tus kombınasyonlarının ıslevlerını gorebılırsınız
evet her türlü şeyi denedim fakat çözülmüyor.eğer akla gelen çözümlerden hiçbiri sorunu çözmüyorsa profosyonel kişilerden bilgi almak en doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?