Rampage smx G72 fare online oyunlarda dürbün açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar bende bir mouse vardı, Rampage smx G72 ürün. Sorunsuz çalışıyordu, geçen gün Rogue Company ve Apex oynamak için girdim. Dürbün açıp ateş edemiyorum. Normal olarak ateş ediyor fakat mouse de sağ tuşa basılıyken sol tuş işlevsiz kalıyor. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,

İşte yapman gerekenler;
1. Windows Tuşu + W'ye bas.
2. Ardından "Fare ve Dokunmatik Yüzey Ayarları" yaz.
3. Dokunmatik Yüzey altında gecikmeyi "Gecikme yok (her zaman açık") olarak değiştir.
4. Bunu yaptıktan sonra oyunlarında dene, çalışacaktır.

Lütfen işe yararsa yanıt verin ve çözüm işe yararsa sorunu olan kişilere cevabı c/p yaparak etiket atın.

Teşekkürler.

İyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Fare'nin ve bilgisayarının sürücülerinin güncel olduğundan emin ol , mouse marka modelini araştırmadım kullanmadığım için bilgim dahilinde değil genelleme yaparak yardım edeceğim :
Günümüzde ortalama 5 mouse'n 3'nde arayüz yazılımı var cart curt makro ateş vs. komut atama işlemleri için falan öncelikle oradan sıfırlamayı dene sorun çözülmediyse şayet şunları yap :

1-) İngilizcen var ise fare arayüzüne girip ayarlara bak belki defaultu da böyle bir güvenlik kilidine sahiptir
2-) Windows sürümünü düşür veya yükselt (home'du Pro yap demiyorum) örnek Win 10 1903 mimari bunu Win 10 1909 yap ya da 21H2 gibi gibi..
3-) Mouse'unun web sitesine girip bir Destek talebi oluştur ki yetkilileri neyin ne olduğunu bilenler konu hakkında yardımcı olsun forumda yorum kasmaya gelip ezbere konuşan dallamalar değil.
4-) En iyisi : yeni bir Mouse al ? eline uygun oturaklı ben şahsen "Rampage R115" kullanıyorum hem League of legends , hem de Valorant'da işime yarıyor çok pahalı bir şey de değil öyle bozulursa için de gitmez (ben alırken 81'e aldım da ekonomik şartlar ortada şu an 130-160 arası)
ilgin için çok teşekkür ederim. destek talebi oluşturmayı düşünüyordum bende ama artık yoruldum dünden beri uğraşıyorum arıyorum hiç bir şekilde olmuyor. en son dediğin gibi uygun yollu aynı tarz birşey bakıcam. tekrar teşekkür ederim ;)

Acaba oyun ayarlarında olabilirmi?
yok bilgisayarın kendi genelindede sorun var oyun dışıda aynı sorunu yaşıyorum

Merhaba,

İşte yapman gerekenler;
3. Dokunmatik Yüzey altında gecikmeyi "Gecikme yok (her zaman açık") olarak değiştir.

Lütfen işe yararsa yanıt verin ve çözüm işe yararsa sorunu olan kişilere cevabı c/p yaparak etiket atın.

Teşekkürler.

İyi forumlar.
dediğin ayarları bulamadım bile ben nedense windows + w yapıyorum öyle birşey çıkmıyor fare ayarlarındada dediğin gibi bir ayar yok.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
4 HİZMET YILI
Herkesden farklı birşey söyleyeyim. Arkaplan programlarını kontrol et belki bir program sol kliğini izliyordur onu izlerken diğer kliği kitliyordur

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba,

İşte yapman gerekenler;

Teşekkürler.

İyi forumlar.
hocam windows + w tuşu Windows Ink Çalışma Alanı’nı açar bu da fareyle ilgili herhangi birşey değildir

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Sorun duzelmediyse servisine verebilirsiniz ve ben düzeleceğini sanmıyorum ben bir mause aldım 3 kere servise verdim 3undede aynı sorun vardı ama benim sorun lazerle alakaliydi

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
oyunda değilken çalışıyor oyunda çalışmıyorsa muhtemelen farenin yazılımında bir problem var mb2 tuşunu oyun algılamıyor.. driver güncellenmesi denenebilir

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bilgisayarın genelinde sıkıntı var mouse da. hiç bir şekilde çözemedim. destek talebi oluşturdum cevap bekliyorum.

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Sağ ve sol tuşa aynı anda mı basmaya çalışıyorsun yoksa sağ tıka bastığında sol tıka basamıyo musun ?

Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
mous yazılımını indiirp tus foksiyonlarını sıfırlamayı dene olmazsa oyun için bır sıkıntı

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Başka bilgisayarda aynı sorunu vermiyorsa driverları tekrar yükle en kötü olmadı garantisi duruyorsa yapılıcak belli

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Dostum burada deneyebileceğin bir kaç yol var;
Öncelikle farklı bir bilgisayara ulaşabiliyorsan orada dene.
Basit öneri fakat oyun içi ayarları sıfırlamayı dene.
Mouse yazılımını indirip varsayılan ayarları tekrardan yükle.
Aklıma gelenler bunlar çözmen dileğiyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...