Onaylı Üye
ikisinide fiyatları birbirine yakın ama hangisi allayım karar veremdim
rampage bakınca biraz daha büyük duruyo elim biraz büyük sıkıntı olmaz demiLogitech G102 bence bunu al
senin önebilceğin bi mouse farmı fiyat aralığıı 100 200Logitech G102nin alınacak bir mouse olduğunu ve ömrünün uzun olduğunu düşünmüyorum çünkü serinin ilk mouseu
smx r80 varikisinide fiyatları birbirine yakın ama hangisi allayım karar veremdim
tuşları daha fazla olanı al benceikisinide fiyatları birbirine yakın ama hangisi allayım karar veremdim
bi bakayım kirvesmx r80 var
Ben genelde 50-100 TL arası ele oturan mouselar kullanıyorum (büyük) hiç marka mouse derdine düşmedim o yüzden bir şey öneremeyeceğim fakat G102nin kısa ömürlü olduğunu arkadaşlarımdan işittim.senin önebilceğin bi mouse farmı fiyat aralığıı 100 200
elin büyükse büyük olanı al derimrampage bakınca biraz daha büyük duruyo elim biraz büyük sıkıntı olmaz demi
logitech'de alabilirsinBen genelde 50-100 TL arası ele oturan mouselar kullanıyorum (büyük) hiç marka mouse derdine düşmedim o yüzden bir şey öneremeyeceğim fakat G102nin kısa ömürlü olduğunu arkadaşlarımdan işittim.
evet smxr 80 biraz büyük eline göreelin büyükse büyük olanı al derim
hayırlısı diyelim kirveikisinide fiyatları birbirine yakın ama hangisi allayım karar veremdim
evet bozuluyor ama iyi bencebkıyorum ya eyw 2 kere everst kullandım genelikle lol oydaığım için sağ tık lar bozuluyor du eyw bilgilerniz için
elin büyükse smx almanı tavsiye ederimelin büyükse büyük olanı al derim