Rampage SMX-R44 alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Rampage SMX-R44 fareyi almayı düşünüyordum. YouTube'da yapılan videoların yorumlarına bakarken büyük bir çoğunluk 3-6 ay sonra optiğinde sorunların başladığını ve perte çıktığını söylemiş. Aranızda bu fareyi alıp kullanmış olanlar yorum yapabilir mi? Ayrıyeten bu farenin optiği iyi mi ve uzun süreli kullanabilir miyim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bence al kardeşim araştırmıssın dedikleri gibi deselerde nasıl kullanımına bağlı bence kimseyi dinleme kardeşim en iyisini alırsın bakarsın işine paşam

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Everest ve Rampage mouselar çok hızlı mouse mezarlığına gidiyor. (Fiyat etkeni önemli)
Alınmaz. 65IPS değerine sahip Sunplus sensör kullanıyor ve aşırı düşük, CS'de üzer sizi.

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Rampage, Gamepower gibi markalarla ilgili ne zaman konu açılsa hep şunu söylerim. Almayın, aldırmayın. Çok dandik malzemeleri. Kulak üstü kulaklığını aldım padlerde soyulmalar başladı kısa süre sonra, kulağı çok ağrıtıyor ve son olarak durduk yere kırıldı. Kulak içi gaming kulaklığını almış kardeşim sol taraf komple bozuldu hem de 1 haftalık kullanımda ve çok fazla kullanılmadı. Aynı şey mouse gibi bileşenler için de geçerli. Çinde saçma sapan, kalitesiz şekilde üretilip her ülkeye farklı markalarla satılıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bizim buradaki net cafe kullanıyor güzeldostum öneririm

en iyisi loybeyi ara
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
ben pandeminin paşlarında aldım hala kullanıyorum ama ne oynayacağında önemli

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Fiyatına göre yeterli özelliklere sahip

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Fazla kalitesiz bi mouse 25 tllik internet kafe mousenun ışıklı hali

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kesinlikle alınmaz, çok kötü işçilik ve kalite, dayanıksız. 5 TL bile versen değmez.

Üye
4 HİZMET YILI
Rampage SMX-R44 fareyi almayı düşünüyordum. YouTube'da yapılan videoların yorumlarına bakarken büyük bir çoğunluk 3-6 ay sonra optiğinde sorunların başladığını ve perte çıktığını söylemiş. Aranızda bu fareyi alıp kullanmış olanlar yorum yapabilir mi? Ayrıyeten bu farenin optiği iyi mi ve uzun süreli kullanabilir miyim?
knk çok güzel fare önceden kulanmıştım işe yarar bi maus kulnışlı

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Fiyatına göre güzel bir fare o fiyata zaten çok uzun süreler dayanmasını beklememek lazım. Bütçeyi biraz daha arttırım diyorsan a4tech x7 önerebilirim. Makro yazılımı da var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...