Ransomware .mado Virüsü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SkyLiNe
Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Şifreli Dosyalarımı Kurtarma Hakkında Bilgisi olan varmı acaba

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
fotograf ve videolarımı kurtarmak istıyorum aynen kardeşim,yanlız bendeki online şifreleme :s
eğer normal dosyalar da advance system care kullanımı çok basit araç çantasından sileneni kurtar yaparsın ama şifreli olanlarda şifre yi bilmen gerek onu biliyorsan cmd ile yaparsın kullanımı videoları var

SkyLiNe
Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
eğer normal dosyalar da advance system care kullanımı çok basit araç çantasından sileneni kurtar yaparsın ama şifreli olanlarda şifre yi bilmen gerek onu biliyorsan cmd ile yaparsın kullanımı videoları var
kardeşim olaya vakıfmısın bilmiyorum ama ortada silinen bir dosya yok,şifreli dosya var.Şifreleri bilsem neden kurtarmak için yardım isteyeyim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sen veri kurtarma demişssin ya oyüzden silinen anladım

SkyLiNe
Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
internetten baktınmı daha yararlı video..
bakmadıgım yer kalmadı desem yeri var.hatta umudum tükenmiştiki yerli yazılım üreten bir şirkete ulaşdım,bu tür olaylara bakan birileri,ilk başta inanmadım ama örnek veri yolladım aynı anda bana düzelmiş olarak geri gönderdiler ama tüm verilerim için istedıkleri para 6000 tl.Yaklaşık 1 aydır uğraşıyorum,elbet çözüm yolu bulucam.
Post automatically merged:

sen veri kurtarma demişssin ya oyüzden silinen anladım
bu tür virüsler çoğaldı o yüzden bilen veri kurtarma olarak biliyor,yinede sağolasın

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bakmadıgım yer kalmadı desem yeri var.hatta umudum tükenmiştiki yerli yazılım üreten bir şirkete ulaşdım,bu tür olaylara bakan birileri,ilk başta inanmadım ama örnek veri yolladım aynı anda bana düzelmiş olarak geri gönderdiler ama tüm verilerim için istedıkleri para 6000 tl.Yaklaşık 1 aydır uğraşıyorum,elbet çözüm yolu bulucam.
usta virüs yeni ortaya çıktığı için şuanlık çözüm için erken sen kaliteli bir antivürüs kur reklam engelleyicler temizeyici sağlam programlar kur düzelme açılma ihtimali var

SkyLiNe
Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
usta virüs yeni ortaya çıktığı için şuanlık çözüm için erken sen kaliteli bir antivürüs kur reklam engelleyicler temizeyici sağlam programlar kur düzelme açılma ihtimali var
bu ransomware yıllardır var kardeşim değişen sadece uzantı varyantları.Ben zaten şifreli dosyalarımı harici diske alıp sistemıme format attım,virüs derdim yok,derdim şifrelenmiş dosyalarımı kurtarmak

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bu ransomware yıllardır var kardeşim değişen sadece uzantı varyantları.Ben zaten şifreli dosyalarımı harici diske alıp sistemıme format attım,virüs derdim yok,derdim şifrelenmiş dosyalarımı kurtarmak
ozaman işin biraz zor

SkyLiNe
Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
önerım karspersky kurman oncelıkle
sevgili yardımcı olmaya çalışan kardeşlerim,siz olayı yanlış anladınız ben antivirüs istemiyorum,benim virüs ile derdim yok,format attım virüs gitti zaten.Benim derdim şifrelenmiş dosyalarımı kurtarmak,Bu konuda gerçekden tecrübesi olan yorumlarsa sevinirim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sevgili yardımcı olmaya çalışan kardeşlerim,siz olayı yanlış anladınız ben antivirüs istemiyorum,benim virüs ile derdim yok,format attım virüs gitti zaten.Benim derdim şifrelenmiş dosyalarımı kurtarmak,Bu konuda gerçekden tecrübesi olan yorumlarsa sevinirim.
6 senedir bilgisayarcıyım zaten usta daha çok yazılım üstüne iş yapıyorum sen başlığa virüs yazmışssın oyüzden şimdi anladım sorununu şimdi sen nekadar format atarsan at bu virüsden kurtulamassın dosyanı şifrelemesi demek dosyalarında virüs kalmadı 1.hdd den 2.hdd ye attım kurtuldum değil virüs işlemci veya ekran kartı ön belleğinde bile kalabilir sen başta eset vb programlar kur onlar dosyalar içinde bişey bulamassa şifre kırmaya yönel

SkyLiNe
Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
6 senedir bilgisayarcıyım zaten usta daha çok yazılım üstüne iş yapıyorum sen başlığa virüs yazmışssın oyüzden şimdi anladım sorununu şimdi sen nekadar format atarsan at bu virüsden kurtulamassın dosyanı şifrelemesi demek dosyalarında virüs kalmadı 1.hdd den 2.hdd ye attım kurtuldum değil virüs işlemci veya ekran kartı ön belleğinde bile kalabilir sen başta eset vb programlar kur onlar dosyalar içinde bişey bulamassa şifre kırmaya yönel
Ben bu dedıklerını yapdım,dedimya şuan için virüs ile problemim yok.yaklaşık 1 ay önce yaşadım ben bu olayı,1 aydır aynı pc kullanıyorum.Benim tek derdim çocuğumun küçüklük resim ve videolarını kurtarmak.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "zafsky, post: 2105824, member: 1388817"]
I wonder if anyone has information about recovering my encrypted files
[/ QUOTE]
which files?

photos hy video?

I tell you softwere you used for recovery

I tell you softwere you used for recovery

[QUOTE = "zafsky, post: 2106052, member: 1388817"]
this ransomware has been there for years, my brother has changed only the variants of the extension. I have already taken my encrypted files to external disk and formatted my system, I don't have a virus, my problem is to recover my encrypted files
[/ QUOTE]
O&O softwere used for recovery

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bunun icin programlar varda bende denedim fakat iyi sonuc vermiyor

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
becarefull from it , i had it and i couldnt take it of my pc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...