Rap muzik öldümü

Rap muzik bozdumu

• Kesinlikle bozdu

Oy: 8 53.3%
  • Ben fero abim en iyisi

Oy: 4 26.7%
  • Allah rahmet eylesin

Oy: 3 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Şu an yeni çıkan rapcilere bakıyorumda mob (mob nin genç yıldızlarına bu lafim burry gibi) olsun ben fero olsun bence bu adamlar bu işi para için yapıyorlar tamam para kazanmalari dogal ama bu isi sade para icin yapmamalılar yaptigi cogu sarkininda bir anlami yok bu ben fero yaydi adam sacma sapan cumleler kuruyor ve bunu bize sunuyor bu yapılanları cidden kaliteli bulan varmı eskiden

Nefret vardı vice vardı ceg vardı hidra daha bozmamıştı ceza vardı yerli plaka norm ender contra joker bunlar işini iyi yapıyorlardı eskiden insanlar susar rap ciler konuşurdu artık rap ciler susuyor autotune konuşuyor

Özellikle sehinsah bu autotune u abartmaya başladı

Neyse kiskaniyon diyen veletler gelmeden hiç biri gram umrumda değil sadece fikrimi belirttim

Bunların çoğu hala var ama çoğuda bozdu ama contra ve norm ender hariç gerisinde kararsizim birde ceza Var

Yanlış düşünüyorsa olabilirim ama bu benim fikrim sabah sabah Delirtmeyin beni saçma yorumlar atarak

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kazanmak, kazanmaktır...
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
Abi onu unutmuşum onun cezayla yaptığı bir şarkı vardı massaka da vardı neydi ismi ya bir bakam çok güzeldi gidemde dinleyem
Post automatically merged:

Buldum efsane yaa
Bunları da tasviye ederim;

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Rap artık sanat olarak değil eğlence sektörünün bir parçası gibi görülüyor. Bu haliyle işin para için yapılmasını olağan kılıyor. Aslında Rapin bu noktaya gelmesini sağlayan dinleyici kitle. Artık kimse söz mana aramıyor. Müzik ritimli olsun yeter. Haliyle sanatçılar da sözlere önem vermeden saçma parçalar üretiyor. Biriniz Burry mi dedi?

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Rap artık sanat olarak değil eğlence sektörünün bir parçası gibi görülüyor. Bu haliyle işin para için yapılmasını olağan kılıyor. Aslında Rapin bu noktaya gelmesini sağlayan dinleyici kitle. Artık kimse söz mana aramıyor. Müzik ritimli olsun yeter. Haliyle sanatçılar da sözlere önem vermeden saçma parçalar üretiyor. Biriniz Burry mi dedi?

Offf efsane ya o Ama o olaydaki en komik olay tepki nin fark eder rapiydi bence türk tarihinin en komik olaylarından biriydi o mob de bir tek kişiyi seviyorum oda

Üye
7 HİZMET YILI
tepkide eskiden iyiydide mob ile kendini mahvetti sonra işte khontkarlar ben ferolar filan türedi etti yine ais ınkiler o kadar kotu degiller hidrada işini çok iyi yapıyo hala bence

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
tepkide eskiden iyiydide mob ile kendini mahvetti sonra işte khontkarlar ben ferolar filan türedi etti yine ais ınkiler o kadar kotu degiller hidrada işini çok iyi yapıyo hala bence
hâlâ en iyilerden ama o eski gibi şarkısının yerini hiç biri tutmaz bu arada küfür etmek yasak onu uyarı alcaksın s

Son düzenleme:
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Sadece rap değil tüm şarkılar bozdu 70 , 80 , 90'lar çok iyiydi 2010'dan sonra bozdu , ayrıca 2009 kutsanmış yıldır en güzel şarkılar Youtube'a 2009'da yüklenmiştir .

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
2010 senesinden sonra tüm her şey bozdu bence. Gerek şarkılar, gerek oyunlar, gerek diğer şeyler. Şuan günümüzde de bana kalırsa güzel rap yapan Türk sanatçılar var. Sadece keşfedilmiş değiller. Günümüzde ise rap'den çok trap öne geçtiği için büyük fark hissediyorsunuz.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yakında katliam 3 çıkıyor
istersen katliam 2 yi dinleyebilirsin

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Eskilerin eline değil su kum bile dökemezler :D

Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
müzik faşistliği yapmayın isteyen istediğini dinler, isteyen autotune dinler, isteyen trap dinler, isteyen boom bap dinler.
siz ortaya çıkan işe bakın. eskiler eskiden güzeldi ama artık eskide değiliz :)

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
rap müziğe bişey demem ama sagopa fena bozmuş kendini artık kimlerden emir alıyorsa ateist olduğunu söyledi , oysa İlsam dinini kullanarak baya bi cebini doldurmuştu demekki dini kullanmak istemiş deyyus

Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
müzik faşistliği yapmayın isteyen istediğini dinler, isteyen autotune dinler, isteyen trap dinler, isteyen boom bap dinler.
siz ortaya çıkan işe bakın. eskiler eskiden güzeldi ama artık eskide değiliz :)
arkadaşım isteyen istediğini dinlesin kaliteden bahsediyoruz burda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...