Abi onu unutmuşum onun cezayla yaptığı bir şarkı vardı massaka da vardı neydi ismi ya bir bakam çok güzeldi gidemde dinleyemOrtaya yeni çıkanlardan hiçbiri bir Dr. Fuchs etmez.
Buldum efsane yaaOrtaya yeni çıkanlardan hiçbiri bir Dr. Fuchs etmez.
Bunları da tasviye ederim;Abi onu unutmuşum onun cezayla yaptığı bir şarkı vardı massaka da vardı neydi ismi ya bir bakam çok güzeldi gidemde dinleyem
Post automatically merged:
Buldum efsane yaa
Offf efsane ya o Ama o olaydaki en komik olay tepki nin fark eder rapiydi bence türk tarihinin en komik olaylarından biriydi o mob de bir tek kişiyi seviyorum odaRap artık sanat olarak değil eğlence sektörünün bir parçası gibi görülüyor. Bu haliyle işin para için yapılmasını olağan kılıyor. Aslında Rapin bu noktaya gelmesini sağlayan dinleyici kitle. Artık kimse söz mana aramıyor. Müzik ritimli olsun yeter. Haliyle sanatçılar da sözlere önem vermeden saçma parçalar üretiyor. Biriniz Burry mi dedi?
hâlâ en iyilerden ama o eski gibi şarkısının yerini hiç biri tutmaz bu arada küfür etmek yasak onu uyarı alcaksın stepkide eskiden iyiydide mob ile kendini mahvetti sonra işte khontkarlar ben ferolar filan türedi etti yine ais ınkiler o kadar kotu degiller hidrada işini çok iyi yapıyo hala bence
nerde küfürhâlâ en iyilerden ama o eski gibi şarkısının yerini hiç biri tutmaz bu arada küfür etmek yasak onu uyarı alcaksın
aşırı doruSadece rap değil tüm şarkılar bozdu 70 , 80 , 90'lar çok iyiydi 2010'dan sonra bozdu , ayrıca 2009 kutsanmış yıldır en güzel şarkılar Youtube'a 2009'da yüklenmiştir .
dinlemeyen de zaten bunu rap dinliyorum demesin tek kelime ile efsaneyakında katliam 3 çıkıyor
istersen katliam 2 yi dinleyebilirsin
ona lafım yok cidden iyi oMero güzel oldu çıkışı
hem o bu şarkıyla çıkış yapmadıki onun bu dışında bir çok sarkısı varMero güzel oldu çıkışı
ne alaka biz türk rapçilerden bahsediyoruzBiliyorum Rauk Faik güzel oldu
arkadaşım isteyen istediğini dinlesin kaliteden bahsediyoruz burdamüzik faşistliği yapmayın isteyen istediğini dinler, isteyen autotune dinler, isteyen trap dinler, isteyen boom bap dinler.
siz ortaya çıkan işe bakın. eskiler eskiden güzeldi ama artık eskide değiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?