Çözüldü Raporlama sistemi hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Konulara yapılan postları reportlarken nelere dikkat etmeli nasıl olmalı bir taslak veya bunun hakkın da bir konuya denk gelmedim nelere dikkat etmeliyiz ?
Konu için en verimli ve en net cevabı verebilecek olan forum yetkililerinden ( Mod admin sup vb ) cevap bekliyorum diğer tüm üyelere de şimdiden teşekkür ederim <3

Lütfen düşünce ve fikirlerinizi içeren yorumları paylaşmayınız ben en net en kesin cevabı almak istiyorum herkese iyi günler iyi forumlar <3

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Her konunun altında "SPAM MESAJ YASAKTIR!" kısmında yazılı olan kurallara uymadığını düşündüğün her türlü mesajı raporlayabilirsin. Genelde raporlanması gereken mesajlar kendilerini belli ediyor zaten. Konuya yazmış olmak için yazanlar, bilgisi olmadan yorum yapanlar, önceki yorumlardan parça parça mesaj toplayıp yazanlar...

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Her konunun altında "SPAM MESAJ YASAKTIR!" kısmında yazılı olan kurallara uymadığını düşündüğün her türlü mesajı raporlayabilirsin. Genelde raporlanması gereken mesajlar kendilerini belli ediyor zaten. Konuya yazmış olmak için yazanlar, bilgisi olmadan yorum yapanlar, önceki yorumlardan parça parça mesaj toplayıp yazanlar...
Tamam ama mesela biz reportlarken neleri belirtmeliyiz yani nasıl yazarsak okuyan yetkili içinde faydalı olur zaman performans açısından hem de düzgün olması açısından soruyorum. Yani direk konu ile alakasız yorum diye yapıştırıp göndermeli mi yoksa belirtmemiz gereken başka şeyler de olmalı mı vs diye bir yetkiliye danışmak istedim <3

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Tamam ama mesela biz reportlarken neleri belirtmeliyiz yani nasıl yazarsak okuyan yetkili içinde faydalı olur zaman performans açısından hem de düzgün olması açısından soruyorum. Yani direk konu ile alakasız yorum diye yapıştırıp göndermeli mi yoksa belirtmemiz gereken başka şeyler de olmalı mı vs diye bir yetkiliye danışmak istedim <3
Ben genel olarak mesajı neden raporladığımı yazıyorum, Örneğin;
Spam mesaj, Başka bir yorumun aynısı, Konu ile alakasız yorum, Yanlış bilgilendirme içeren yorum vb. Kısacası beni rahatsız eden kısmın ne olduğunu belirtiyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
bilgisi veya alakası olmayan mesajlar bunların başında yer alıyor sonuçta sırf mesaj kasmak için yazılıyorlar bunlarda bi nevi spam a giriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...