13 Kas 2016 #1 RolleyS R Onaylı Üye Katılım 13 Kas 2016 Mesajlar 69 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Bir konu açmıstım takla hilesi varmı dıye adam aşşa nakit hilesi açtı virüs vardı forumdan uzaklaştırılmasını rica ediyorum.
Bir konu açmıstım takla hilesi varmı dıye adam aşşa nakit hilesi açtı virüs vardı forumdan uzaklaştırılmasını rica ediyorum.
13 Kas 2016 Yasaklandı #2 MiroslavStoch M #De Tanırlar Banlı Üye Katılım 6 Ağu 2016 Mesajlar 1,489 Tepki puanı 512 9 HİZMET YILI anamın bıyığı olaydı amcam olurdu babaannemin sakalı olaydı dedem olurdu kanıt nerde kardeş
13 Kas 2016 Yasaklandı #3 BuğraBey B Seçkin Üye Katılım 10 Tem 2016 Mesajlar 366 Tepki puanı 0 Yaş 26 9 HİZMET YILI MiroslavStoch' Alıntı: anamın bıyığı olaydı amcam olurdu babaannemin sakalı olaydı dedem olurdu kanıt nerde kardeş Genişletmek için tıklayın ... Ne saçmaladın ilk başta anlıyamadım
MiroslavStoch' Alıntı: anamın bıyığı olaydı amcam olurdu babaannemin sakalı olaydı dedem olurdu kanıt nerde kardeş Genişletmek için tıklayın ... Ne saçmaladın ilk başta anlıyamadım
13 Kas 2016 Yasaklandı #4 MiroslavStoch M #De Tanırlar Banlı Üye Katılım 6 Ağu 2016 Mesajlar 1,489 Tepki puanı 512 9 HİZMET YILI BuğraBey' Alıntı: MiroslavStoch' Alıntı: anamın bıyığı olaydı amcam olurdu babaannemin sakalı olaydı dedem olurdu kanıt nerde kardeş Genişletmek için tıklayın ... Ne saçmaladın ilk başta anlıyamadım Genişletmek için tıklayın ... Yazımı 9 Kere Oku Anlarsın
BuğraBey' Alıntı: MiroslavStoch' Alıntı: anamın bıyığı olaydı amcam olurdu babaannemin sakalı olaydı dedem olurdu kanıt nerde kardeş Genişletmek için tıklayın ... Ne saçmaladın ilk başta anlıyamadım Genişletmek için tıklayın ... Yazımı 9 Kere Oku Anlarsın
13 Kas 2016 Yasaklandı #5 BuğraBey B Seçkin Üye Katılım 10 Tem 2016 Mesajlar 366 Tepki puanı 0 Yaş 26 9 HİZMET YILI MiroslavStoch' Alıntı: BuğraBey' Alıntı: Ne saçmaladın ilk başta anlıyamadım Genişletmek için tıklayın ... Yazımı 9 Kere Oku Anlarsın Genişletmek için tıklayın ... ne alaka anlamında sordum anladım olayı zaten ananın bıyığı olsaymış baban olurmuş (kezban) babanenin de sakalı olsaymış dede olurmuş
MiroslavStoch' Alıntı: BuğraBey' Alıntı: Ne saçmaladın ilk başta anlıyamadım Genişletmek için tıklayın ... Yazımı 9 Kere Oku Anlarsın Genişletmek için tıklayın ... ne alaka anlamında sordum anladım olayı zaten ananın bıyığı olsaymış baban olurmuş (kezban) babanenin de sakalı olsaymış dede olurmuş
13 Kas 2016 Yasaklandı #6 VariouS V Banlı Üye Katılım 21 Ağu 2016 Mesajlar 1,053 Tepki puanı 7 Yaş 31 9 HİZMET YILI Pöf.Banladık Zaten.Konu Acmanıza Gerek Yok Raporlayın Anında Bakıyorum.Kilit+çöp