VAC Ban konusunda yardıma ihtiyacım var

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar benim kesinlikle hile kullanmadığım bir hesabım vardı ve ben aynı zamanda kısmen görme engelliyim (%60-70 civarında) ve cs oynarken bazen adam var sanıp ateş ediyorum örneğin CT ajanları koyu renkte ya gölge olan veya karanlık yerlerde adam gördüm sanıp ateş ediyorum birazda tuhaf bir oynayış şeklim var yani görseniz "napıyor bu denyo" dersiniz bu yüzden sık sık tuhaf hareketlerimden ötürü repleniyordum ve bugün ow ban yediğim ile ilgili bir bildirim aldım steam desteğe ticket açtığımda sorunumu csgo ekibine iletildiğini söylediler peki size soruö şu nemim bu banı kaldırtmamın hiçbir yolu yok mu bir bilginiz var mı

İsterseniz Steam hesabıma bakın hile açacak olsam bu hesapta mı açarım
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

✔️ Her Zaman Daha İyiye ✔️
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben daha önce hiç ban kalktığını görmedim de duymadım da eğer yanlış bir bilgiye sahip değilsem kaldırılmaz diye düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hocam üzülerek belirtmeliyim ki bunun hiçbir yolu yok. Steam bu konuda çok katı. Benzer bir durum benim de başıma geldi, sadece şöyle bir şey var, benim profilimde şu an dışarıdan bakan vac banlı yazısını görmüyor. 7 yıl mı geçince dışarıdan bakanlar görmüyor ama hala vac banlısın. Bugün tam 2772 gün olmuş...

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Tickete gerek kalmaksızın Valve kendi kendine kaldırıyor haksız banı ama süresi çok uzun oluyor, ticketin süreyi kısatlmada fayda ediceğini düşünmüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Ben daha önce hiç ban kalktığını görmedim de duymadım da eğer yanlış bir bilgiye sahip değilsem kaldırılmaz diye düşünüyorum.
Resmi engelli raporumun bi kopyası falan işe yaramaz mı

Tickete gerek kalmaksızın Valve kendi kendine kaldırıyor haksız banı ama süresi çok uzun oluyor, ticketin süreyi kısatlmada fayda ediceğini düşünmüyorum
Overwacth yemişim galiba öyle diyorlar ow banı da kaldırmazlarmış

Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Banınızın kalkması imkansız hatta vac ban yemişsiniz anakartı değiştirmeden bir daha giremezsiniz malesef