Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RATlar genelde en zor silinen virüslerden biridir. En basit yolu format, onun dışında söyleyebileceğim antivirüsler bulunmakta. KasperSky'ın premiumu çok zorlu bir rat değilse kolayca ratı algılayıp siliyor. Onun dışında arkadaşın yazdığı gibi "mrt" ile yapabilirsin.
windows+r "mrt" yaz sana windows kendi progami geliyor odan tam tarama yapıp silebilirsin
bide windows+r %temp% temp recent silersen seni için daha iyi olur
eğer sorun olursa yaz yardımcı olurum
formatladım pcyi bütün her şeyin şifresini değiştirdim sıkıntı yok, sadece bu programın sebep olup olmadığını anlamaya çalışıyorum. VT okumayı bilen birisi yardımcı olursa çok iyi olur
RATlar genelde en zor silinen virüslerden biridir. En basit yolu format, onun dışında söyleyebileceğim antivirüsler bulunmakta. KasperSky'ın premiumu çok zorlu bir rat değilse kolayca ratı algılayıp siliyor. Onun dışında arkadaşın yazdığı gibi "mrt" ile yapabilirsin.
anakarta atılmışsa temizleme ihtimalin yok kaliteli rat ise hiçbir antivirüs uygulaması göstermez format at belirti hala varsa anakart değiştirmek son çare kendim de çok fazla rat yedim biliyorum