Çözüldü RAT bilgisayardan nasıl temizlenir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
RAT yedim, RAT yediğim program bu olabilir mi?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
. Yardımcı olursanız sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
RATlar genelde en zor silinen virüslerden biridir. En basit yolu format, onun dışında söyleyebileceğim antivirüsler bulunmakta. KasperSky'ın premiumu çok zorlu bir rat değilse kolayca ratı algılayıp siliyor. Onun dışında arkadaşın yazdığı gibi "mrt" ile yapabilirsin.
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
windows+r "mrt" yaz sana windows kendi progami geliyor odan tam tarama yapıp silebilirsin
bide windows+r %temp% temp recent silersen seni için daha iyi olur
eğer sorun olursa yaz yardımcı olurum

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
formatladım pcyi bütün her şeyin şifresini değiştirdim sıkıntı yok, sadece bu programın sebep olup olmadığını anlamaya çalışıyorum. VT okumayı bilen birisi yardımcı olursa çok iyi olur

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
diskini sıfırla hiçbir şey kalmicak şekilde eğer rat dosynın yerini biliyorsan o bölümün diskini sil

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
RATlar genelde en zor silinen virüslerden biridir. En basit yolu format, onun dışında söyleyebileceğim antivirüsler bulunmakta. KasperSky'ın premiumu çok zorlu bir rat değilse kolayca ratı algılayıp siliyor. Onun dışında arkadaşın yazdığı gibi "mrt" ile yapabilirsin.

Çözüm
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
anakarta atılmışsa temizleme ihtimalin yok kaliteli rat ise hiçbir antivirüs uygulaması göstermez format at belirti hala varsa anakart değiştirmek son çare kendim de çok fazla rat yedim biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...