Onaylı Üye
bunu denemelisin her ekran gelmemesine rat dememek lazımbilgisayarın çalışıp ekranın gelmemesi genelde ram ile alakalı oluyor. çift ram varsa tek tek takarak bi dene
hocam haklısınız bir konuda ben ekran gelmemesi dışındaki kısım için yazdığım bunu belirteyim ne alaka vs diye linçlenmek istemiyorumbunu denemelisin her ekran gelmemesine rat dememek lazım
formatı atacak olacağın diski söküp başka bir arkadaşının bilgisayarında dene. Eğer gene format atamıyorsan o diski harici olarak takıp biçimlendirmek çözüm olabilir.Yardım edin rat yedim ve bilgisayarım siyah ekranda açılmıyor.
Hilesiz. Normal şekilde oyun oynarken rat yedim beni trolledi bende hemen interneti çektim
Mouse kontrolümü saldı format atmak için yeniden başlat dediğimde bilgisayar çalışıyor ama ekran hiçbir şekilde açılmıyor mouse ve klavyenin ışığı yanıyor kısa bir süre sonra onların ışığında sönüyor yeniden başlattığımda ışıkları geliyor kapatma tuşu çalışmıyor kasanın arkasından powersuply tuşundan kapatıp açıyorum ekran gelse format Atıcam ama gelmiyor manuel format atma gibi birşey varmıdıe acaba lütfen yorum atmak için atmayın çözüm vermek için atın teşekkürler.
yo dediğiniz şey mantıklı linçleneciğinizi sanmıyorumhocam haklısınız bir konuda ben ekran gelmemesi dışındaki kısım için yazdığım bunu belirteyim ne alaka vs diye linçlenmek istemiyorum
Ama öncesinde adam mousemi ele geçirip Google “po*** izliyecem sal” diye beni trolledi ben interneti çekip yeniden başlattığımda böyle oldu yani kesin ratbunu denemelisin her ekran gelmemesine rat dememek lazım
Tek ram kullanıyorum diğer sokkettede kullandım ama ekran gelmedibilgisayarın çalışıp ekranın gelmemesi genelde ram ile alakalı oluyor. çift ram varsa tek tek takarak bi dene
Ama öncesinde adam mousemi ele geçirip Google “po*** izliyecem sal” diye beni trolledi ben interneti çekip yeniden başlattığımda böyle oldu yani kesin rat
Post automatically merged:
Tek ram kullanıyorum diğer sokkettede kullandım ama ekran g
hocam crackli bir dosya indirdiniz mi hiçAma öncesinde adam mousemi ele geçirip Google “po*** izliyecem sal” diye beni trolledi ben interneti çekip yeniden başlattığımda böyle oldu yani kesin rat
Post automatically merged:
Tek ram kullanıyorum diğer sokkettede kullandım ama ekran gelmedi
Hayır genelde solo takılırımhocam crackli bir dosya indirdiniz mi hiç
hmm genelde ordan atıyorlar r4ti siz nerden bulaştığını düşünüyorsunuz herhangi bir png dosyasından bile bulaşmış olabilirHayır genelde solo takılırım
Arkadaşın dediği gibi diski başka bir bilgisayara takıp formatlamak işe yararmıhocam crackli bir dosya indirdiniz mi hiç
Ben sfyazilimden program indirdimhmm genelde ordan atıyorlar r4ti siz nerden bulaştığını düşünüyorsunuz herhangi bir png dosyasından bile bulaşmış olabilir
pek bir bilgim yok hocam bu konuda ama yüksek ihtimal yarar az çok kafamda birleştirince mantıklı geliyor bir anakarttan bios reset denersiniz olmazsaArkadaşın dediği gibi diski başka bir bilgisayara takıp formatlamak işe yararmı
mantıklı aslında bunu dene bencebilgisayarın çalışıp ekranın gelmemesi genelde ram ile alakalı oluyor. çift ram varsa tek tek takarak bi dene
şuan baktım kasa kapatma tuşları çalışıyor klavye mouse ışığı sönmüyorAnakartın yanmış olabilir maalesef. Bir bilgisayarcıya göstermen daha doğru olur.
Ya anakartta bir problem var yada powersuply ile anakart arasındaki kablolarda bir problem varanakartın yanmış olabilir bro evet rat yemişsin ama dediğim gibi pek sanmıyorum siyah ekranda kalmanın rattan olduğu, Genellikle donanımsal oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?