Arkadaşlar şuan elimde 5600 var bı tanıdık 5600 ver üzerine 500tl ver sana 5600x vereyim 0 kutuda diyor benim işlemcide daha 1aylik sizce değerimi 500 TL lik fark var arada videolara baktım çok bir far gözükmüyor nediyorsunuz
Hocam size şimdi özet geçeyim hemen Amd islemcilerinde sonunda x olmasi normal olan versionun hız aşırtma yapılmış hali dir ( overclock) . X versionunu almanizi tavsiye ederim burda digeri ise normal versiondur onada hiz asirtma yapilabilir fakat iyi bir soğutucu olmasi lazim yani anliyacaginiz X version daha iyidir kesinlikle aradaki farka bakmadan alın.Arkadaşlar şuan elimde 5600 var bı tanıdık 5600 ver üzerine 500tl ver sana 5600x vereyim 0 kutuda diyor benim işlemcide daha 1aylik sizce değerimi 500 TL lik fark var arada videolara baktım çok bir far gözükmüyor nediyorsunuz
Ama dedinizki iyi bir soğutucu olması lazım şuan iyi bir sıvı soğutucu 2900 TL 500 TL de işlemci farkı 3400 TL degermi pekiHocam size şimdi özet geçeyim hemen Amd islemcilerinde sonunda x olmasi normal olan versionun hız aşırtma yapılmış hali dir ( overclock) . X versionunu almanizi tavsiye ederim burda digeri ise normal versiondur onada hiz asirtma yapilabilir fakat iyi bir soğutucu olmasi lazim yani anliyacaginiz X version daha iyidir kesinlikle aradaki farka bakmadan alın.
Direkt 5600X i alirsaniz stock soğutucu yeterli olucaktir.Ama dedinizki iyi bir soğutucu olması lazım şuan iyi bir sıvı soğutucu 2900 TL 500 TL de işlemci farkı 3400 TL degermi peki