evet razer mause alıp + uygulamasını indirip ayarlayabilirsinRust oynuyorum, oyunda 800 saatim var ama bir türlü bu spraylere alışamadım. Silahların çoğunda namlu ucu baskısı kullanıyorum, farem Razer. Bunun için bir macro var mı acaba ya da Razer Synapse'den macro falan yapabiliyor muyum?
uygulamasında olması lazım yok mu?Rust oynuyorum, oyunda 800 saatim var ama bir türlü bu spraylere alışamadım. Silahların çoğunda namlu ucu baskısı kullanıyorum, farem Razer. Bunun için bir macro var mı acaba ya da Razer Synapse'den macro falan yapabiliyor muyum?
elimdeki mouse bu kankarazerin hangi mouseu nu alacaksın macro yapmak için hem macro için illa oyuncu mousesi gerekmiyor
eskiden bu sitede rust için macro vardı sonra seçkin üye yaptılar ne oldu bilmiyorum onu kullandım bir süre hiç bi şekilde banda yemedim sunucundada atılmadım ama oyun 300 lirayı geçince saldımknk olabilseydi cok iyi olurdu ama yok diye biliyorum
bende satıyorum dostum istesen videolu olarakda gösteririm 3 aydır kullanıyorum herhangi gibi bir sıkıntıda çıkmadıdostum ben çok araştırdım birkaç tane buldum ama işe yaramıyorlardı, yabaancı macro satış sitesi var orada gördüm ama pahalı geldi alamadım. Sonuç olarak çok araştırdım fakat razer synapse 3 rust macro bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?