Razer fare de Rust için makro yapılabilir mi?

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Rust oynuyorum, oyunda 800 saatim var ama bir türlü bu spraylere alışamadım. Silahların çoğunda namlu ucu baskısı kullanıyorum, farem Razer. Bunun için bir macro var mı acaba ya da Razer Synapse'den macro falan yapabiliyor muyum?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
macro yapabilirsin fakat Rust makroyu affetmiyor direk banlıyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kankam ona alışman gerek ya, ban sistemi cok iyi oyunun oto ban atıyorlar neredeyse

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
dostum ben çok araştırdım birkaç tane buldum ama işe yaramıyorlardı, yabaancı macro satış sitesi var orada gördüm ama pahalı geldi alamadım. Sonuç olarak çok araştırdım fakat razer synapse 3 rust macro bulamadım.

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Dostum birçok oyunda olduğu gibi rustda da macro yasak ve bu konuda bayağı katılar

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
makro yapılır da rust dırekt ban atıyor uygulamadan yapılıyor dıye bılıyorum

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
nasıl yapılır bilmiyorum ama satışları var

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Rust oynuyorum, oyunda 800 saatim var ama bir türlü bu spraylere alışamadım. Silahların çoğunda namlu ucu baskısı kullanıyorum, farem Razer. Bunun için bir macro var mı acaba ya da Razer Synapse'den macro falan yapabiliyor muyum?
evet razer mause alıp + uygulamasını indirip ayarlayabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Trainin ve aim serverlarda takil kanka makroyu banliyorlar ama istersen ulaşabilirsin bana yardimco olmaya çalışırım

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
knk olabilseydi cok iyi olurdu ama yok diye biliyorum

Sabaku No Gaara
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
razerin hangi mouseu nu alacaksın macro yapmak için hem macro için illa oyuncu mousesi gerekmiyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
uygulamasında olması lazım yok mu?

Üye
3 HİZMET YILI
Bence hile yerine eğim geliştirebilir benim fikrim veya bilgisayar sağlam olursa onu da katkısı fazla

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
razerin hangi mouseu nu alacaksın macro yapmak için hem macro için illa oyuncu mousesi gerekmiyor
elimdeki mouse bu kanka
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
yaklaşık 1 yılı aşkındır kullanıyorum
Post automatically merged:

knk olabilseydi cok iyi olurdu ama yok diye biliyorum
eskiden bu sitede rust için macro vardı sonra seçkin üye yaptılar ne oldu bilmiyorum onu kullandım bir süre hiç bi şekilde banda yemedim sunucundada atılmadım ama oyun 300 lirayı geçince saldım

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dostum ben çok araştırdım birkaç tane buldum ama işe yaramıyorlardı, yabaancı macro satış sitesi var orada gördüm ama pahalı geldi alamadım. Sonuç olarak çok araştırdım fakat razer synapse 3 rust macro bulamadım.
bende satıyorum dostum istesen videolu olarakda gösteririm 3 aydır kullanıyorum herhangi gibi bir sıkıntıda çıkmadı

Kendi yaptım makrom var kanka 3 4 aydır kullanıyorum ban yemezsin garantili çünkü Razerin kendi uygulamasına bağlı ban yersin diyenler anlamıyordur DC zaygood ekle konuşuruz istersen yabancılara göre daha ucuza satıyorum