Seçkin Üye
son 2 ay var ama stoklarda gözükmüyor kaç gün sürer yedek klavyem yokgaranti nezman bitiyorki 2sene olmuş alalı?
ben senin yerinde olsam üstat 2ay kalmış gönder tepeden tırnağa bakım iste ayrıca bozuk ledleride söyle düzeltsinler silik tuşlar falan varsa yenilenir bir şekil yap a101den dandik bi klavye al geç 2ay sonra yüzüne bakmazlar valla bence.son 2 ay var ama stoklarda gözükmüyor kaç gün sürer yedek klavyem yok
vatandan aldım kutsuyla beraber mi götüreyim nasıl oluyor o işelerben senin yerinde olsam üstat 2ay kalmış gönder tepeden tırnağa bakım iste ayrıca bozuk ledleride söyle düzeltsinler silik tuşlar falan varsa yenilenir bir şekil yap a101den dandik bi klavye al geç 2ay sonra yüzüne bakmazlar valla bence.
koy reis kutusuna faturasını yanına al aman faturasız olmaz vatanda seni yönlendirirler onlar bantlayıp kargolar muhtemelen. ama bu kaçmaz yani laptop da benimde böyle sorunlar vardi son ay gönderdim yaptılar sağolsunlar.vatandan aldım kutsuyla beraber mi götüreyim nasıl oluyor o işeler
denedim olmuyor problemi internette araştırdım bulamadım format bile attım yok daha önce aynısını yapmıştı düzelmişti şimdi komple gitti sadece kırmızı ve mor yanıyorprogramından yapmayı dene
teşekkürler bunu uyğulayacağımKutusuyla birlikte hazır tut kargonu. Yetkili servisi ara onlar sana kargolaman gereken kargo iade kodu verecekler sende X firmasına gidip evrak doldurarak sana verdikleri İade kodunu söyleceksin. Ürünün kargolandıktan sonra yetkili servis sana yapılacak müdahaleler hakkında arayacaktır diye biliyorum. Yetkili servisi Aral Game olarak geçiyor;
İletişim
ARAL OYUN KONSOL VE AKSESUAR TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
Adres : Beşyol Mah. Akasya Sok. No:14 Florya / Küçükçekmece / İstanbul
Telefon : 0212 602 27 25
Faks : 0212 602 06 23
Teknik Servis Adresi : Beşyol Mah. Akasya Sok. No:14 Florya / Küçükçekmece / İstanbul
anladım ucuz bir kalvye alcam artık idarelikdirek servise yolla yerinede idarelik ucuz bi klavye almanı tevsiye ederim zira bilgisayar ekipmanlarının üzerine cok düşülmüyor geç gelebilir klavyen
klavyenin sorunudur büyük ihtimalle eğer hala devam ediyorsa garantiye yolla yedek klavyen yoksa ucuza al 1 tane geç gelir garantidenArkadaşlar merhaba yaklaşık iki sene önce aldığım razer hunstman klavye w tuşu sadece kırmızı ve mor yanıyor sebebi nedir garantiye göndermeye gerek var mı yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?