RazorMetin2 Yeni Açıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaslar Yeni Bir Metin2 Pvp Server Açtık Tüm Ayarlamaları Yapıp Sizlerin Huzura Sunuyoruz. Bilgiler aşağıdadır :)

[font=helvetica, arial, sans-serif]
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
[/FONT]

[font=helvetica, arial, sans-serif]70-120 Level Başlangıç[/FONT]
[font=helvetica, arial, sans-serif]Oyunumuz Orta Derecedir [/FONT]
[font=helvetica, arial, sans-serif]Biyolog itemleri Mevcut[/FONT]
[font=helvetica, arial, sans-serif]Sorunsuz 4 Ch Aktif
Lonca Savaşları Aktif
Lonca Turnuvası [KRAL] TAG Ödül
Vs Turnuvası [KRAL]TAG Ödül
Sorunsuz 5 Envanter
Kostüm-Pet Düşürmeli[/FONT]

[font=helvetica, arial, sans-serif]Işınlayıcıdan Beta Haritaya Gidebilirsiniz
115 Level Zırhlar Aktif[/FONT]

[font=helvetica, arial, sans-serif]Dönüşümler aktif[Dönüştürürken İtem İstemez sadece Yang İster]
Son Betalı
NP Sistemi
İlgili Oyun Yöneticleri
DazyShield Koruma Sistemi
OX Yarışması
Her Pazar Saat 20:00'da Çöl Etkinliği[/FONT]

Oyuna User Çekenler Gelenlerin kendi adını sölemesi gerekir.
Örnk : 

Oyundaki adınız Jaykon Serveri paylaştığınızda Oyuna girip referansım Jaykon diye paylaşırsanız yada arkadaşlarınız Jaykon davet etti bizi demesi lazımdır
User çeken Oyuncumuz Ödüllendirilecektir

GM ARANIYOR ! GM OLMANIZ İÇİN GMLİK TECRÜBENİZ OLMASI GEREKLİ VE +16 YAŞ ÜZERİ OLMANIZ GEREKLİ 

ARADIĞIMZ GMNİN GÖREVLERİ : AKTİF SÜRESİ UZUN OLUCAK OYUNCALARA KARŞI İLGİLİ OLUCAK SERVERİN REKLAMINI YAPICAK ELİNDEN GELDİĞİ KADAR USER ÇEKMEYE ÇALIŞICAK 

Süresi : 2-5 gün arası

YAPMANIZ GEREKEN:

Tecrübeniz : 
Kendinizden Kısaca Bahedin :

SEÇİLEN ARKADAŞA ÖZEL MESAJDAN ULAŞMAYA ÇALIŞACAĞIZ

İYİ FORUMLAR

08.12.2016 : ARKADASLAR LEVELİNİZİ ÖRÜMCEK ZİNDANINDAN KASABİLİRSİNİZ. PARA KASMAK İSTEYEN ARKADASLARIMZDA IŞINLAYICI DAYIDAN BETA MAPA GİDEREK KASABİLİR DROPLAR SABİT OLACAKTIR!

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
İstersen Beni GM Olarak Al ;)

WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
LazHayalet' Alıntı:

Tecrübeniz : 

Bunu Yap Sonra Düşünürüz şuan aklıma geldi 2 gün süre koydm snra seçtiğime msj atarm :D

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Aktif Olma Süresi : Değişkenlik Gösteriyor ( 15-30 saat arasi )
Tecrübeniz : Yok
Kendinizden Kısaca Bahsedin : Öncelikle Beni Forumda Taniyan Taniyor Sizde Taniyor Olabilirsiniz Kurallara Nasil Uyduğumuda Bilirsiniz Zaten Neyse İşte Açtiğiniz Serverde GM Olmak İstememin Sebebi Oyununuzdaki Haksizliklara Kurallara Uymayanlari Uyarip Cezalandirmak ve Oyununuz İyi Yerlere Geleceğini Düşündüğümden Ne Kadar Fazla Üye O Kadar Zorluk Demektir Bundan Dolayi Başvuru Yapiyorum Artik Kabul Edermisiniz Bilmem Ama Oyunu Oynama Gidiyorum ;) Oyundaki Adim Bile LazHayalet ;)

WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
LazHayalet' Alıntı:
Aktif Olma Süresi : Değişkenlik Gösteriyor ( 15-30 saat arasi )
Tecrübeniz : Yok
Kendinizden Kısaca Bahsedin : Öncelikle Beni Forumda Taniyan Taniyor Sizde Taniyor Olabilirsiniz Kurallara Nasil Uyduğumuda Bilirsiniz Zaten Neyse İşte Açtiğiniz Serverde GM Olmak İstememin Sebebi Oyununuzdaki Haksizliklara Kurallara Uymayanlari Uyarip Cezalandirmak ve Oyununuz İyi Yerlere Geleceğini Düşündüğümden Ne Kadar Fazla Üye O Kadar Zorluk Demektir Bundan Dolayi Başvuru Yapiyorum Artik Kabul Edermisiniz Bilmem Ama Oyunu Oynama Gidiyorum ;) Oyundaki Adim Bile LazHayalet ;)

ben gördüm senin isimini forumda ama tanımam etmem :D iyi birine benziyon :D  Dediğin gibi Ne kadar Fazla üye o kadar Zorluk ::D   Bende Şunu diyim ozmn Ne kadaf Fazla üye getirsen O kadar şansın artar :D

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
SA yaş:16
aktifolma süresi :(hafta için) 8-10 saat (haftasonu)5-6 saat
Tecrübe: var (1 TL 2 GMliğim var )
Kedninizden kısa bahsedin: beni herkez tanımaz öyle kendimi acındırıp beni GM yap diye sana kendimi acındırmamda sadece oylamaya katılırım kabul ettin etttin etmediysende sen bilirsin

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
SEN ŞU OYUNa girip dropları açsana amk kasılmıyor

Diablo' Alıntı:
beratnaci21' Alıntı:
SA yaş:16
aktifolma süresi :(hafta için) 8-10 saat (haftasonu)5-6 saat
Tecrübe: var (1 TL 2 GMliğim var )
Kedninizden kısa bahsedin: beni herkez tanımaz öyle kendimi acındırıp beni GM yap diye sana kendimi acındırmamda sadece oylamaya katılırım kabul ettin etttin etmediysende sen bilirsin

1. si 16 yaşında olduğuna inanmıyorum veletliğin buradan belli gm diyorsun belliki umrunda değil . 
2. si başvuru için göz atman lazım evlat .

?? göz atman lazım evlat ??? modluk mu istiorum ben ?

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
JayKon' Alıntı:
LazHayalet' Alıntı:

Tecrübeniz : 

Bunu Yap Sonra Düşünürüz şuan aklıma geldi 2 gün süre koydm snra seçtiğime msj atarm :D

BU METİN2 DE ÇOK SIKINTI VAR KARDEŞİM GİR ŞU OYUNA ARTIK 80 LEVEL OLDUM ÖRÜMCEK ZİNDANI KASMIOR SÜRGÜNE GİDİYORUM 3 KUTUM VARKEN KUTULARDAKİ EXP LER GİTTİ EXP ORANLARI DÜŞÜK VE BAZI KUTULAR AÇILMIYOR !!

WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
beratnaci21' Alıntı:
JayKon' Alıntı:
LazHayalet' Alıntı:

Tecrübeniz : 

BU METİN2 DE ÇOK SIKINTI VAR KARDEŞİM GİR ŞU OYUNA ARTIK 80 LEVEL OLDUM ÖRÜMCEK ZİNDANI KASMIOR SÜRGÜNE GİDİYORUM 3 KUTUM VARKEN KUTULARDAKİ EXP LER GİTTİ EXP ORANLARI DÜŞÜK VE BAZI KUTULAR AÇILMIYOR !!

Ayarlıcam kardes bende fark ettim Örümcek zindanında 120 olucak kdr ayarlıcam beta mapda yang kasarsınız

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
JayKon' Alıntı:
beratnaci21' Alıntı:
JayKon' Alıntı:
LazHayalet' Alıntı:

Tecrübeniz : 

Ayarlıcam kardes bende fark ettim Örümcek zindanında 120 olucak kdr ayarlıcam beta mapda yang kasarsınız
yanlız sürgüne gittim tam 81 level olcam bi baktım slot kesince bütün kutular sıfırlandı valla iyi olur zindanddada kasılmıordu az daha silecektim mt2 yi .d

WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
beratnaci21' Alıntı:
JayKon' Alıntı:
beratnaci21' Alıntı:
JayKon' Alıntı:
LazHayalet' Alıntı:

Tecrübeniz : 

yanlız sürgüne gittim tam 81 level olcam bi baktım slot kesince bütün kutular sıfırlandı valla iyi olur zindanddada kasılmıordu az daha silecektim mt2 yi .d

Sürgüne gitmene gerek yok artk

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
JayKon' Alıntı:
beratnaci21' Alıntı:
JayKon' Alıntı:
beratnaci21' Alıntı:
JayKon' Alıntı:
Tecrübeniz : 

Sürgüne gitmene gerek yok artk
server reboot damı girmiyor bide dropları aç özellikle para drobu

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Aktif Olma Süresi : 15:18 23:40
Tecrübeniz : Siteye ve oyuna DDoS Saldırısı Yparlarsa Korunmayı Biliyorum Metin2 Arayüzünü 100%de 100% biliyorum 1 yıl java 1 hafta php okudum beni gm alırsan pişman olmazsın
Kendinizden Kısaca Bashedin : İyi Bir kisilige sahibim yardım sever dürüst olan bir kişiliğim ve çok iyi bir metin2 bilginiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...