LazHayalet' Alıntı:İstersen Beni GM Olarak Al
LazHayalet' Alıntı:Yaş : 18
Aktif Olma Süresi : Değişkenlik Gösteriyor ( 15-30 saat arasi )
Tecrübeniz : Yok
Kendinizden Kısaca Bahsedin : Öncelikle Beni Forumda Taniyan Taniyor Sizde Taniyor Olabilirsiniz Kurallara Nasil Uyduğumuda Bilirsiniz Zaten Neyse İşte Açtiğiniz Serverde GM Olmak İstememin Sebebi Oyununuzdaki Haksizliklara Kurallara Uymayanlari Uyarip Cezalandirmak ve Oyununuz İyi Yerlere Geleceğini Düşündüğümden Ne Kadar Fazla Üye O Kadar Zorluk Demektir Bundan Dolayi Başvuru Yapiyorum Artik Kabul Edermisiniz Bilmem Ama Oyunu Oynama GidiyorumOyundaki Adim Bile LazHayalet
Diablo' Alıntı:beratnaci21' Alıntı:SA yaş:16
aktifolma süresihafta için) 8-10 saat (haftasonu)5-6 saat
Tecrübe: var (1 TL 2 GMliğim var )
Kedninizden kısa bahsedin: beni herkez tanımaz öyle kendimi acındırıp beni GM yap diye sana kendimi acındırmamda sadece oylamaya katılırım kabul ettin etttin etmediysende sen bilirsin
1. si 16 yaşında olduğuna inanmıyorum veletliğin buradan belli gm diyorsun belliki umrunda değil .
2. si başvuru için göz atman lazım evlat .
JayKon' Alıntı:LazHayalet' Alıntı:İstersen Beni GM Olarak Al
Tecrübeniz :
Kendinizden Kısaca Bahedin :
Bunu Yap Sonra Düşünürüz şuan aklıma geldi 2 gün süre koydm snra seçtiğime msj atarm
beratnaci21' Alıntı:JayKon' Alıntı:LazHayalet' Alıntı:İstersen Beni GM Olarak Al
Tecrübeniz :
Bunu Yap Sonra Düşünürüz şuan aklıma geldi 2 gün süre koydm snra seçtiğime msj atarm
BU METİN2 DE ÇOK SIKINTI VAR KARDEŞİM GİR ŞU OYUNA ARTIK 80 LEVEL OLDUM ÖRÜMCEK ZİNDANI KASMIOR SÜRGÜNE GİDİYORUM 3 KUTUM VARKEN KUTULARDAKİ EXP LER GİTTİ EXP ORANLARI DÜŞÜK VE BAZI KUTULAR AÇILMIYOR !!
yanlız sürgüne gittim tam 81 level olcam bi baktım slot kesince bütün kutular sıfırlandı valla iyi olur zindanddada kasılmıordu az daha silecektim mt2 yi .dJayKon' Alıntı:beratnaci21' Alıntı:JayKon' Alıntı:LazHayalet' Alıntı:İstersen Beni GM Olarak Al
Tecrübeniz :
BU METİN2 DE ÇOK SIKINTI VAR KARDEŞİM GİR ŞU OYUNA ARTIK 80 LEVEL OLDUM ÖRÜMCEK ZİNDANI KASMIOR SÜRGÜNE GİDİYORUM 3 KUTUM VARKEN KUTULARDAKİ EXP LER GİTTİ EXP ORANLARI DÜŞÜK VE BAZI KUTULAR AÇILMIYOR !!
Ayarlıcam kardes bende fark ettim Örümcek zindanında 120 olucak kdr ayarlıcam beta mapda yang kasarsınız
beratnaci21' Alıntı:yanlız sürgüne gittim tam 81 level olcam bi baktım slot kesince bütün kutular sıfırlandı valla iyi olur zindanddada kasılmıordu az daha silecektim mt2 yi .dJayKon' Alıntı:beratnaci21' Alıntı:JayKon' Alıntı:LazHayalet' Alıntı:İstersen Beni GM Olarak Al
Tecrübeniz :
Ayarlıcam kardes bende fark ettim Örümcek zindanında 120 olucak kdr ayarlıcam beta mapda yang kasarsınız
server reboot damı girmiyor bide dropları aç özellikle para drobuJayKon' Alıntı:beratnaci21' Alıntı:yanlız sürgüne gittim tam 81 level olcam bi baktım slot kesince bütün kutular sıfırlandı valla iyi olur zindanddada kasılmıordu az daha silecektim mt2 yi .dJayKon' Alıntı:beratnaci21' Alıntı:JayKon' Alıntı:Yaş :
Aktif Olma Süresi :
Tecrübeniz :
Sürgüne gitmene gerek yok artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?