Çözüldü RDR2 Sol tarafta beliren beyaz kare hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Oyunda karşılaştığım bir hata var onlarca foruma baktım her şeyi denedim ama sorun hala geçmedi mause sol klik basınca sol tarafta beyaz bir kare beliriyor birkaç saniye sonra gidiyor rdr2 yi zaten atmosferi için oynuyordum artık hiç zevk vermiyor yardımcı olabilecek varmi acaba.

Çözüm
Hocam 5 defa filan bu işlemi yaptım ama işe yaramadı
DDU ile sürücünüzü temiz bir şekilde kaldırın ve driverlarınızı üretici sitesinden indirin aşağı linkleri bırakıyorum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

DDU ile sürücülerinizi temiz bir şekilde kaldırdıktan sonra ve sırasıyla verdiğim linklerden ekran kartınıza ait driverları indirdikten sonra GeForce Experience üzerinden performans izleme ayarınızı kapatın ve Reflex low latency ayarınız da açık şekildeyse aynı şekilde tekrar kapatın ve ardından oyunu yeniden başlatın.
Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Sorununuz büyük ihtimalle grafik ayarlarınızdan kaynaklanıyor Nvidia kullanıyorsanız Nvidia Reflex Low Latency ayarını devre dışı bırakırsanız sorun ortadan kalkacaktır.

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Hocam 5 defa filan bu işlemi yaptım ama işe yaramadı
DDU ile sürücünüzü temiz bir şekilde kaldırın ve driverlarınızı üretici sitesinden indirin aşağı linkleri bırakıyorum

DDU ile sürücülerinizi temiz bir şekilde kaldırdıktan sonra ve sırasıyla verdiğim linklerden ekran kartınıza ait driverları indirdikten sonra GeForce Experience üzerinden performans izleme ayarınızı kapatın ve Reflex low latency ayarınız da açık şekildeyse aynı şekilde tekrar kapatın ve ardından oyunu yeniden başlatın.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...