Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oyunu düne kadar sıkıntısız oynuyordum, bugün açtığımda bu hatayı alıyorum. dosyaları doğruladım işe yaramadı. epic games üzerinden oynuyorum. yardım edebilir misiniz?
1. Oyunun istemcisi üzerinden dosya bütünlüğünü doğrula.
2. Driverlarını güncelle
3.Arkaplanda çalışan gereksiz ugulamaları kapat
4.İstemciyi yönetici olarak çalıştır ve son olarak bios sürümünü güncelle
1. Oyunun istemcisi üzerinden dosya bütünlüğünü doğrula.
2. Driverlarını güncelle
3.Arkaplanda çalışan gereksiz ugulamaları kapat
4.İstemciyi yönetici olarak çalıştır ve son olarak bios sürümünü güncelle
Dosyaların doğrulanması işlemi yararlı olmadıysa, diğer çözümleri deneyebilirsiniz:
Bilgisayarınızı yeniden başlatın: Bazı durumlarda, birçok sorun basit bir yeniden başlatma işlemi ile çözülebilir. Bu nedenle, bilgisayarınızı yeniden başlatarak sorunu çözmeyi deneyin.
Oyun dosyalarını yeniden yükleyin: Oyun dosyalarının doğrulanması işlemi başarısız olduysa, dosyaları tamamen kaldırıp yeniden yükleyebilirsiniz. Bu işlem için aşağıdaki adımları izleyin: a. Epic Games Launcher'da, "Library" (Kütüphane) sekmesine gidin ve Red Dead Redemption 2'ye sağ tıklayın. b. "Uninstall" (Kaldır) seçeneğini seçin ve oyunu tamamen kaldırın. c. Oyunu tekrar yükleyin ve kurulum işlemini tamamlayın.
Sürücüleri güncelleyin: Sürücülerin güncel olmaması oyunları başlatma konusunda sıkıntılar yaratabilir. Bu nedenle, grafik kartı sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun.
Firewall ayarlarını kontrol edin: Oyununuzun güvenlik duvarınız tarafından engellenmemesi için, Firewall ayarlarınızı kontrol edin ve oyun için gerekli tüm portları açtığınızdan emin olun.
1- Oyun dosyalarını doğrula
2- Tüm windows güncellemelerini yap
3- Driverlarını güncelle
4- Launcherı yönetici olarak başlat
5- Rockstar dosyalarını silip oyunu aç
6- Anakartının BIOSunu son sürüme güncelle