React Native gibi cross platform geliştirmek vs native uygulamalar geliştirmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
React Native gibi cross platform geliştirmek mi yoksa native uygulamalar geliştirmek mi arkadaşlar? Nedenleriyle sıralayın.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
knk hani ben bildiğim kadarıyla ve yaptığım kadarıyla kısaca açıklamaya çalışıyım yani şöyle tabiki yapmak istediğin işe göre değişir ama sana sunu söyleyeyim React Native geliştirirken rahatlık sağlar ama bazı projelerde özgürlüğünü kısıtlar onu söyleyeyim bazen kalıp olarak kullandığın code larda performansa önem veriyorsan diye gruplara entegre ederken performans düşüklüğü yaşayabilirsin. birde knk bunda ençok tercih edilmesininn tek sebebi bende ondan tercih edebiliyorum bunda platformlar arası senkronizasyonda uğraşmaman ama Native Uygulama da her platform için ayrı uğraşman gerekir ayrı olarak tabi bunda tasarım analamında daha fazla özgünlüğe gidebilirsin . Birde Native Uygulamalarda daha güvenli ve istikrarlı diyebiliyorlar kullanımına göre insanalrın görüşleri değişebiliyor umarım yardımcı olabilmişimdir.

Donator
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
native hiç geliştirmedim ama react ile hem appstore'a hemde google play store'a uygulama çıkardım. performans olarak native geliştir diyenler olacaktır ama atomu parçalamadığın sürece kayda değecek bir performans farkı olmadığını düşünüyorum ( native hiç kodlamadım ). React native ile çok başarılı işler yaparsın ayrıca tek bir kod ile her işini halledersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...