Ready or Not kendi sitesinde ₺99

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ready or Not kendi sitesinde 99 TL. Steam keyi olarak satılıyor, almak isteyenler kaçırmasın. Bu fiyata bir daha göremeyiz.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Düzenleme: anlık olarak keyleri kalmamış öyle gösteriyor.

Son düzenleme:
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bu fiyata çok uygun bu arada. Oynamayı düşünenler varsa tavsiye ederim, satın alabilir. Bir müddet Steam mağazasından oyun satın almaktan ziyade bu sitelere yönelmek lazım çünkü MENA-USD olayı henüz tam oturmuş değil. Alacağınız oyunun fiyatında belki değişikliğe gidilebileceği için o yüzden tavsiye etmem.

𝐥𝐚 𝐯𝐢𝐭𝐭𝐨𝐫𝐢𝐚 𝐬𝐚𝐫𝐚 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐚
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
oynayacak bilgisayar yok be kardo :)

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İndirim güzelmis. Steamde 30 dolar olan oyun 100 tlye dusmus

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bu fiyata çok uygun bu arada. Oynamayı düşünenler varsa tavsiye ederim, satın alabilir. Bir müddet Steam mağazasından oyun satın almaktan ziyade bu sitelere yönelmek lazım çünkü MENA-USD olayı henüz tam oturmuş değil. Alacağınız oyunun fiyatında belki değişikliğe gidilebileceği için o yüzden tavsiye etmem.

Yayincilar "Dolara gecicekler ama TL ye ozel fiyatlandirma yapicaklar yeeaaa" diye gecirdiler fakat 20 Kasimdan sonra Steam 100 TL lik oyunu 1000 TL yapti. USD fiyati neyse TL ye onu Kol gibi gecirdiler resmen. Bu buyuk bir terbiyesizliktir. Insanlar zannediyordu ki 100 TL lik oyun yine en azindan 300-400 TL olcak. Adamlar USD fiyati neyse TL ye cevirdiler direkt. Bu insanlar Ready or Not gibi bir oyuna nasil 1000 TL versin ??? Oyun satislarini yari yariya dusurur bu durum.

Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
steam dolara dönünce her şey çok pahalandı ya oyun alamıyorduk iyice alamaz hale geldik XD

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
@marfix, MENA-USD olayı tamamıyla ara gaz almaktı. Rockstar Games gibi firmaların, yerel fiyatlandırmaya uyacağını ben de düşünmüyorum. Bazı firmalar MENA-USD'e uyabiliyor. Sadece bir müddet oyun satın alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Mesela Farming Simülator 23 $10 gibi bir şeydi. Bu oyunun TL fiyatı 340 TL idi zaten.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlarla oynancak çok kaliteli ve eğenlceli bi oyun bende var ancak olmayanlar kaçırmasın bu fiyata bisaha zor

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
teşekkür ederim aldım aldırdım sayende, bunu bildirmen iyi oldu :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
steamın bu kararı geri çekecegi umidindeyim, olum en boktan oyunlar olmus 100 tl bune

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Evet baya avantajlı fiyatı görünce şaşırdım ve direk çektim iyi oldu :D

Yayincilar "Dolara gecicekler ama TL ye ozel fiyatlandirma yapicaklar yeeaaa" diye gecirdiler fakat 20 Kasimdan sonra Steam 100 TL lik oyunu 1000 TL yapti. USD fiyati neyse TL ye onu Kol gibi gecirdiler resmen. Bu buyuk bir terbiyesizliktir. Insanlar zannediyordu ki 100 TL lik oyun yine en azindan 300-400 TL olcak. Adamlar USD fiyati neyse TL ye cevirdiler direkt. Bu insanlar Ready or Not gibi bir oyuna nasil 1000 TL versin ??? Oyun satislarini yari yariya dusurur bu durum.
Aşırı fazla oldu bu fiyat artışı haklısın torrent devam :D

oynayacak bilgisayar yok be kardo :)
üzdün kral :D

teşekkür ederim aldım aldırdım sayende, bunu bildirmen iyi oldu :D
rica ederim iyi oyunlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
fiyat mükemmel oyunda ayrı bir mükkemmel hemen alınmalı

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Şuanda alınmıyor sanırım

Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Arkadaşlarla oynadığında aşırı sarıyor oyun herkese tavsiye ederim

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Dolara geçmeden önce 100 liraya değmez demiştim şimdiki fiyatı görünce şimdi tıpış tıpış alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...