Bu fiyata çok uygun bu arada. Oynamayı düşünenler varsa tavsiye ederim, satın alabilir. Bir müddet Steam mağazasından oyun satın almaktan ziyade bu sitelere yönelmek lazım çünkü MENA-USD olayı henüz tam oturmuş değil. Alacağınız oyunun fiyatında belki değişikliğe gidilebileceği için o yüzden tavsiye etmem.
Evet baya avantajlı fiyatı görünce şaşırdım ve direk çektim iyi olduBu fiyata çok uygun bu arada. Oynamayı düşünenler varsa tavsiye ederim, satın alabilir. Bir müddet Steam mağazasından oyun satın almaktan ziyade bu sitelere yönelmek lazım çünkü MENA-USD olayı henüz tam oturmuş değil. Alacağınız oyunun fiyatında belki değişikliğe gidilebileceği için o yüzden tavsiye etmem.
Aşırı fazla oldu bu fiyat artışı haklısın torrent devamYayincilar "Dolara gecicekler ama TL ye ozel fiyatlandirma yapicaklar yeeaaa" diye gecirdiler fakat 20 Kasimdan sonra Steam 100 TL lik oyunu 1000 TL yapti. USD fiyati neyse TL ye onu Kol gibi gecirdiler resmen. Bu buyuk bir terbiyesizliktir. Insanlar zannediyordu ki 100 TL lik oyun yine en azindan 300-400 TL olcak. Adamlar USD fiyati neyse TL ye cevirdiler direkt. Bu insanlar Ready or Not gibi bir oyuna nasil 1000 TL versin ??? Oyun satislarini yari yariya dusurur bu durum.
üzdün kraloynayacak bilgisayar yok be kardo
rica ederim iyi oyunlarteşekkür ederim aldım aldırdım sayende, bunu bildirmen iyi oldu
100 tl değildir o 300 400 tldir yanlışın varsteamın bu kararı geri çekecegi umidindeyim, olum en boktan oyunlar olmus 100 tl bune
oyunun sitesindeartık çok geç steam dolara döndü geçmiş olsun)
Oyunun kendi sitesinde diye açtım konuyu zaten okumadan yorum kasmak için yorum yapmayınartık çok geç steam dolara döndü geçmiş olsun)
Dolar kurundan haberin var mı indirim değil bindirim oluyor bize çevirincesteam daki tüm oyunlar $ olunca hepsine büyük indirim gelmiş ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?