Seçkin Üye
XingCode Dolarken Yönetici Olarak Çalıştırınız.
Gelen ***** Koruma Mesajına ''Tamam'' Deyiniz.
Kamp (Lobi) Seçtikten Sonra Silahları Aktif Ediniz!
İyi Oyunlar..
Resimde Görüldüğü Gibidir.
D3D Menülüdür. ''İnsert'' ile Açılıp Kapanır. ''Delete'' ile İse Hileyi Tamamen Sonlandırır.
Bence Sorun Yoktur.
Oyunda ''İnsert'' Tuşuyla Programı Açıp Silahları Aktif Edince, ''İnsert'' Tuşuyla Kapatmadan Önce Boş Bir Yere Tıklayın, Öyle ''İnsert'' İle Aşağı Alın , Yani Kapatın.
ÖNEMLİ!!!: Cracklemeyi Düşünüyorsanız Buyrun Deneyiniz. Müsade Sizin
ÖNEMLİ NOT!!!!!!!!
Arkadaşlar Virüstotal Sonuçlarında Çıkmış Olan Trojan Vs. Gibi Şeyler Çıkmıştır. Nedenini Bilmiyorum Valla. Ama Hiçbir Türlü Virüs veya Trojan Gibi Şeyler Yoktur. İsterseniz Virüstotalınızı ve Güvenlik Duvarınız Tam Yetkiyle Etkinleştirin. Bütün Özelliklerini Açın ve İndirin. Herhangi Bir Tehlike Yoktur. Üstelikle Anti-Virüs İle Tarayın. Ben Zaten Bu Forum da Çok Güvenilir Olanlardanım. Ben Öyle Virüs - Trojan Vs. Gibi Şeyler Atıp İnsanları Kötü Duruma Düşürmem. Hala İnanmayanlar Olabilir Bu Normaldir. İsterseniz Yetkililere Ö.M' den Konu'mdaki Bu İNdirme Linkini ve Virüstotalı Yollayın. Birde Onlar Kontrol Etsinler! Umarım Güvensizlik Olmaz. Ztn Bu Sonuçlar Genellikle Normaldir.
Teşekkür Ederiz..
''İnsert'' Tuşu İle Açılıp Kapanır. ''Delete'' Tuşu İle Oyun Tamamen Sonlandırılır!