Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in geleceği nasıl olacak?
aga farkettiysen real madrid hesabı sabahdan akşama kadar arda guler paylasıyor medya manipluasyonu felan olmazsa cok iyi olur onun dısında aşırı kaliteli bir oyuncu maçda aşırı soğuk kanlı davranıyor
umarım fazla fazla forma şansı bulur kimse yalan da söylemesin real madrid kime bir teklif sunsa koşarak gideriz ama çok forma şansı bulamazsa kendini harcar diye düşünüyorum
ardanın gitmeden önce birazcık pişmesi gerekiyordu yani böyle direkt fenderden reale değil de önce chelsea bayern liverpool jubhentus gibi takımlardan başlaması gerekiyordu inşallah iyi olur ama sanmıuyorum zaten sakat kaldı adam
bence gerçekten iyi yerleğe geleciğe gözüküyor elindeki parayı yemeğe odaklanmasa yatırm odaklı ilerlerse o zaman köşeyi hayli hayli döner emekli zamanında yatırıncı olarakta gezeceğini düşünüyorum
Arda Güler'in Real Madrid'e transferi veya geleceği hakkında bilgi sahibi değilim. Futbolculardan veya transferlerden bahsedildiğinde son güncellemeler ve haberler hakkında bilgi sahibi olmadığımı unutmayı