Çalışmıyor Real Name Change Bulma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
-Taktik çalışmıyormuş beyler.
Yorumlarda kavga çıkartmayınız.

Üye
9 HİZMET YILI
Saol Da Yaparım Da Çok Uzun Beleşe Konmak Daha iyi :D

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
Biraz kafa yorucu sanırım bi saniye toparlamaya çalışyorum
Ama dur bi dakika bu kesin sonuç verseydi kanıt ssi filan atardın ??
ki pointi daha sen bulamadın bizden bulmamızı istiyosun belkide olmuycak bu yöntem ;)

Bulsam bile bendeki bu eringeçlik acizlik yüzünden 1 hafta sonra paylaşcam deyip 1 ay sonra çıkarırım hileyi lanet olsun

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
LASDLSDASADĞSADĞSADĞSAĞDDSFOSDF allahım ya 2012 - 2013 deki yontem bu kardeş ve o zamanlar da çalışmıyordu sadece güldürdün kendine .s

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
3 bilgisayarım yok malesef. eğer bu sonuç çıkmazsayeşil olmayan pointerleride yeşil hale getirip deneyebilirsiniz ama sonuc bu şekilde çıkacak dwordun hilesini bir daa izle ve bunları tekrar oku

SilverGrood' Alıntı:
LASDLSDASADĞSADĞSADĞSAĞDDSFOSDF allahım ya 2012 - 2013 deki yontem bu kardeş ve o zamanlar da çalışmıyordu sadece güldürdün kendine .s

Çalışmadığını nerden biliyordunuz git dwordun videosunu bir daha izle gel buraya anlayacaksın. :)

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
SilverGrood' Alıntı:

Olum sen şakamısın heryerden çıkıyosun la
2012 de sen varmıydın ki herşeyi geçtim game hacking hele hele wolftü game hacking üzerine forumlar varmıydki konuşuyosun

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
BozkurtTeam' Alıntı:
SilverGrood' Alıntı:

2012 de sen varmıydın ki herşeyi geçtim game hacking hele hele wolftü game hacking üzerine forumlar varmıydki konuşuyosun

Allahım sen varmıydın diyor asdjsdajsdaj kardeş güldürüyorsun beni , Vb.net de C++ basesi acan cocuk birde diyordun tw gel yapamıyorum.

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
BozkurtTeam' Alıntı:
SilverGrood' Alıntı:

biryerdede kendine bela arama be lowkurt

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
beyler sadece fikrim bu - bu arada ben bu mantıklarla sizin pointerini bulamadığınız pointerlerin asmsini paylaşıyordum .d

l33t
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
BozkurtTeam' Alıntı:
SilverGrood' Alıntı:

Zırlama ağzına tuvalet terliğiyle vururum, sen kim köpek?

TheVeıL' Alıntı:
beyler sadece fikrim bu - bu arada ben bu mantıklarla sizin pointerini bulamadığınız pointerlerin asmsini paylaşıyordum .d

Real Inv dedin ortada yoksun Real Hp dedin ortada yoksun daha furkan debugger dediginde o ne diyorsun, baydın.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
exBrowser' Alıntı:
BozkurtTeam' Alıntı:

TheVeıL' Alıntı:

Real Inv dedin ortada yoksun Real Hp dedin ortada yoksun daha furkan debugger dediginde o ne diyorsun, baydın.

EnN7pe7IOA8
-
R0nvd7.jpg

-
-
-

"Çalıştığımdan Dolayı Herşeye Zaman Olmuyor ::)" Önceki Hile Vs. Tabi O Zamanlar Siz Daha Bunları Arıyordunuz Asıl Siz Baydınız Bi C++ Biliyonuz Kral Sanıyonuz Kendinizi :D

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
SilverGrood' Alıntı:
BozkurtTeam' Alıntı:
2012 de sen varmıydın ki herşeyi geçtim game hacking hele hele wolftü game hacking üzerine forumlar varmıydki konuşuyosun
Allahım sen varmıydın diyor asdjsdajsdaj kardeş güldürüyorsun beni , Vb.net de C++ basesi acan cocuk birde diyordun tw gel yapamıyorum.

Oha ulan ben senden ne ara tw gel yardım et dedim !
Bu frumda sadece bi kişiye tw gelip bakmasını söledim oda c++ a merakım vardı şimdi kim olduğunu unuttum

l33t
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
TheVeıL' Alıntı:
exBrowser' Alıntı:

EnN7pe7IOA8
-
R0nvd7.jpg

-
-
-

"Çalıştığımdan Dolayı Herşeye Zaman Olmuyor ::)" Önceki Hile Vs. Tabi O Zamanlar Siz Daha Bunları Arıyordunuz Asıl Siz Baydınız Bi C++ Biliyonuz Kral Sanıyonuz Kendinizi :D

Ya haahaha dalga geçiyoruz şuan senle ts3 de iso vs. vs. bu taktiğin işe yaramadığını sende biliyosun ne laf yapıyosun hala ben c++ biliyorum kralım demedim herhangi bir şey demedim zamanında sağdan soldan bulmuşsun real hp ben buldum diye eklemişsni hilene, geçen bul real hp gel time dedim bulamadın çalıştığından mı bulamadığından mı?

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
Ama yok örenmicem lan c++ filan örensemde kimseden yardım almam
vEİLİNDE DEİĞİ Gİibi bi c++ örenmişinizi yiki varya
Başka konlara kafamı yorcam sanaldada yokum artık ulan
siz kendi çöplüğünüzde eğlenin her forumu gezin herkesin özentisi olun
Biz farklı olcaz lan şu ana kadar kimseye özenmedim daha da kimseden yardım almam
Görüyorumki millet birbirini s**kmek çin elinden geleni yapıyor yardımlaşma sıfır yardım alanda yok sizin gibi itlerden

Dersimi de adım cevapta vermiycem size üzerine alınan alınsın kardeşim

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
Real Hp Başka Yerdenmi Buldum :D :SA:D:Fads:F
Ulan harbi gülüyorum başka söz bulamıyorum. :D

Real hp o zamanlar nasıl buldum anlatayım yp booster ce'den asmsine giriyorsun aşşağıya doğru iniyorsun şöyle bide mantık yürütüyorsun buluyorsun ilk bulduğumda 20k'ydı sonra 40k'yı bulmuştum burada lowluğunu anlatma çalıştığımdan uğraşmıyorum :D

l33t
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
BozkurtTeam' Alıntı:
Ama yok örenmicem lan c++ filan örensemde kimseden yardım almam
vEİLİNDE DEİĞİ Gİibi bi c++ örenmişinizi yiki varya
Başka konlara kafamı yorcam sanaldada yokum artık ulan
siz kendi çöplüğünüzde eğlenin her forumu gezin herkesin özentisi olun
Biz farklı olcaz lan şu ana kadar kimseye özenmedim daha da kimseden yardım almam
Görüyorumki millet birbirini s**kmek çin elinden geleni yapıyor yardımlaşma sıfır yardım alanda yok sizin gibi itlerden

Ya bak kardeşim tatava yapma, biz burda c++ biliyoruz kralız demedik *****den element uydurma benim asabımı bozma.

Geç bak yorumlarıma biz c++ biliyoruz yanlış bu hatalısın dedik mi? yaşın max 14 gelmiş tatava yapıyorsun burda.

Bir c++ öğrendik doğru dediklerimizin asıl sebebi "c++ biliyorum benim dediğim doğrudur" diye düşündüğümüzü düşündüğünüzden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...