- Yasaklandı
SilverGrood' Alıntı:LASDLSDASADĞSADĞSADĞSAĞDDSFOSDF allahım ya 2012 - 2013 deki yontem bu kardeş ve o zamanlar da çalışmıyordu sadece güldürdün kendine .s
SilverGrood' Alıntı:LASDLSDASADĞSADĞSADĞSAĞDDSFOSDF allahım ya 2012 - 2013 deki yontem bu kardeş ve o zamanlar da çalışmıyordu sadece güldürdün kendine .s
BozkurtTeam' Alıntı:SilverGrood' Alıntı:LASDLSDASADĞSADĞSADĞSAĞDDSFOSDF allahım ya 2012 - 2013 deki yontem bu kardeş ve o zamanlar da çalışmıyordu sadece güldürdün kendine .s
Olum sen şakamısın heryerden çıkıyosun la
2012 de sen varmıydın ki herşeyi geçtim game hacking hele hele wolftü game hacking üzerine forumlar varmıydki konuşuyosun
BozkurtTeam' Alıntı:SilverGrood' Alıntı:LASDLSDASADĞSADĞSADĞSAĞDDSFOSDF allahım ya 2012 - 2013 deki yontem bu kardeş ve o zamanlar da çalışmıyordu sadece güldürdün kendine .s
2012 de sen varmıydın ki herşeyi geçtim game hacking hele hele wolftü game hacking üzerine forumlar varmıydki konuşuyosun
TheVeıL' Alıntı:beyler sadece fikrim bu - bu arada ben bu mantıklarla sizin pointerini bulamadığınız pointerlerin asmsini paylaşıyordum .d
exBrowser' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:Olum sen şakamısın heryerden çıkıyosun la
Zırlama ağzına tuvalet terliğiyle vururum, sen kim köpek?
TheVeıL' Alıntı:beyler sadece fikrim bu - bu arada ben bu mantıklarla sizin pointerini bulamadığınız pointerlerin asmsini paylaşıyordum .d
Real Inv dedin ortada yoksun Real Hp dedin ortada yoksun daha furkan debugger dediginde o ne diyorsun, baydın.
SilverGrood' Alıntı:Allahım sen varmıydın diyor asdjsdajsdaj kardeş güldürüyorsun beni , Vb.net de C++ basesi acan cocuk birde diyordun tw gel yapamıyorum.BozkurtTeam' Alıntı:Olum sen şakamısın heryerden çıkıyosun la
TheVeıL' Alıntı:exBrowser' Alıntı:Zırlama ağzına tuvalet terliğiyle vururum, sen kim köpek?
Real Inv dedin ortada yoksun Real Hp dedin ortada yoksun daha furkan debugger dediginde o ne diyorsun, baydın.
EnN7pe7IOA8
-
![]()
-
-
-
"Çalıştığımdan Dolayı Herşeye Zaman Olmuyor :" Önceki Hile Vs. Tabi O Zamanlar Siz Daha Bunları Arıyordunuz Asıl Siz Baydınız Bi C++ Biliyonuz Kral Sanıyonuz Kendinizi
![]()
ExMarleyJR' Alıntı:stringi cre de aramak ha :ÇQWe:Çwqe.Ç
BozkurtTeam' Alıntı:Ama yok örenmicem lan c++ filan örensemde kimseden yardım almam
vEİLİNDE DEİĞİ Gİibi bi c++ örenmişinizi yiki varya
Başka konlara kafamı yorcam sanaldada yokum artık ulan
siz kendi çöplüğünüzde eğlenin her forumu gezin herkesin özentisi olun
Biz farklı olcaz lan şu ana kadar kimseye özenmedim daha da kimseden yardım almam
Görüyorumki millet birbirini s**kmek çin elinden geleni yapıyor yardımlaşma sıfır yardım alanda yok sizin gibi itlerden