Realme 2 Pro'nun Android 9 Pie Güncellemesi Geri Çekildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rumpolis
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhabalar arkadaşlar ben RUMEXUS bugün sizlere Realme 2 Pro'nun Android 9 Pie güncellemesi hakkında bilgi vereceğim.

Yayınlanan güncelleme, içerdiği hatalar nedeniyle Realme tarafından geri çekildi.

2018'in Aralık ayında verdiği söz ile beraber Realme, tüm akıllı cihazlarını 2019'un Haziran ayının sonuna kadar Android 9 Pie işletim sistemine güncelleyerek bağlayacağına söz vermişti. Bugün ise Realme'nin en çok pazarlanan akıllı telefonlarından olan Realme 2 Pro, Android 9 Pie işletim sistemi güncellemesine tamamlandı.
:resim:
image (1).png

RMX1801EX_11.A.20 yapı koduna sahip olan güncelleme, ColorOS 6 arayüzünü de Realme 2 Pro'ya aktarılıyor. Güncelleme notlarında akıllı cihazın en mühim eksiği olan tebligat simgelerinin sadece pop-up olarak çıkıp sonrasında ise tebligat çubuğunda simge olarak gözükmemesi hatası da bununla beraber kalkıyor.

Güncellemeyi Realme 2 Pro akıllı cihazlarına yükleyen bazı kullanıcıların telefonları devamlı olarak kendisini restartlaması sonucunda dağıtıma çıkarılan güncellemenin iptal olabileceği ihtimali üzerinde konuşuluyor. Realme 2 Pro'nun Çinli firmanın Pie Güncelleştirme sitesindeki sayfada listelenmemesi ise bu söylentiyi doğruluyor.

Durum ile alakalı bir açıklama yapan Realme, sorunun farkında vardıklarını ve sorunun çözümüne dair bir çözümü kullanıcılarıyla paylaştıklarını bildirdi.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Bana kalırsa onca yıla rağmen düzelmeyen android tercihim değildir

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
popüler markalar androidde daha avantajlı oluyor bence bir sürü rom seçeneği oluyor güncelleme gelecek mi derdi olmuyor

Rumpolis
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bak tam respekt oldu bu cidden alanların %70'i masa süsü olsun diye alıyor :D
Aslında bence o kadar %70 lik bi durum değil sonuçta yeni model huawei lerde baya şık ve güzel ios ciddi anlamda güvenliği sağlam ve performansı iyi olan bir telefon iostan ayrılıp android telefona geçen çok az kişi gördüm. İllaki görünüşü güzel olsun parası iyi diye havam olsun deyip alanlar var ama %70 lik bi kısım olduğunu zannetmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...