Süper Üye
Hızlı şarj özelliği olmasına rağmen elimdeki batarya bu özellikte olmadığı için kullanmıyorum ve Xiaomi gerçekten müthiş hızlı şarj oluyor ayrıca kamerası da bi o kadar iyi Realme'den pek de aşağı kalır yanı yok benceHocam eğer Pubg gibi sistem isteyen oyunları oynayacaksanız, elbette ki note 8 pro
Fakat şarj kamera konusunda Realme 7'yi seçerim
Yes but he doesn't ask your phone modelMy Phone is Poco x3 good for gaming like pubg and cod high graphics
Just a advise if he/she buy a new one heheYes but he doesn't ask your phone model
he ask "Note 8 or Realme 7"
Yok hocam hiç oyun oynamıyorum, Realme 7 şarj konusunda, parmak izinin yanda olması gibi birçok özelliği beni çekiyor. Aralarında da pek bir fiyat farkı yok, Realme 7 60 TL daha fazla. O nedenle sanırım Realme 7 alacağım.Hocam eğer Pubg gibi sistem isteyen oyunları oynayacaksanız, elbette ki note 8 pro
Fakat şarj kamera konusunda Realme 7'yi seçerim
I don't like Poco X3, design is awful.My Phone is Poco x3 good for gaming like pubg and cod high graphics
Hocam sana neden Redmi note 8 pro dedim dersen işlemcisi Realme 7 den daha güçlü ve potansiyelYok hocam hiç oyun oynamıyorum, Realme 7 şarj konusunda, parmak izinin yanda olması gibi birçok özelliği beni çekiyor. Aralarında da pek bir fiyat farkı yok, Realme 7 60 TL daha fazla. O nedenle sanırım Realme 7 alacağım.
I don't like Poco X3, design is awful.
Birde arkadaşlar neden Note 8 Pro? Seçmenizin gerekçesini sunabilirseniz çok sevinirim. Benim Realme 7'yi daha çok sevmemin sebebi dizaynı, parmak okuyucusunun sağda olması, 5000 Mah pile sahip olması. 30W Hızlı şarj desteğinin olması, 90 Hz ekrana sahip olması, Note 8 Pro'dan daha yeni olduğu için yakın zamanda da Android 11 güncellemesi alacak mesela. Düzgün sebepler sunabilirseniz çok sevinirim. Konuya yorum atan arkadaşlara teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?