Realme 7 vs Xiaomi Note 8 Pro hangisini tercih etmeliyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
7 HİZMET YILI
Selamlar, sorum başlıktaki gibi. Sizce bu iki telefon arasından hangisini tercih etmeliyim? Şuan Realme 7 almak istiyorum fazlasıyla araştırdım ki birçok konuda Realme 7 daha iyi. Şarj konusunda olsun, ekran yenileme hızında olsun. Ben pek oyun oynayan biri değilim, Instagram'da geziyorum genellikle ve fotoğraf çekmeyi seviyorum. Realme 7'nin birçok özelliği hoşuma gitti, sizce hangisini tercih etmeliyim?

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Hocam eğer Pubg gibi sistem isteyen oyunları oynayacaksanız, elbette ki note 8 pro

Fakat şarj kamera konusunda Realme 7'yi seçerim :)

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Hocam eğer Pubg gibi sistem isteyen oyunları oynayacaksanız, elbette ki note 8 pro

Hızlı şarj özelliği olmasına rağmen elimdeki batarya bu özellikte olmadığı için kullanmıyorum ve Xiaomi gerçekten müthiş hızlı şarj oluyor ayrıca kamerası da bi o kadar iyi Realme'den pek de aşağı kalır yanı yok bence :D

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kankam Pubg , Cod Gibi oyunlar oyniyacaksan Tabiki Note 8 Ama diyorsanki ben oyun oynamkam foto video felan diyorsan Realme 7 güzeldir hojdır

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
bence %100 note 8 pro derim performans olarak ama pil olarak kapışırlar

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ben note 8 kullanıyorum gayet iyi güzel bir telefon ama ön kamerası pek hoşuma gitmiyor. ön kamera haricinde telefon gerçekten iyi

Süper Üye
7 HİZMET YILI

Yok hocam hiç oyun oynamıyorum, Realme 7 şarj konusunda, parmak izinin yanda olması gibi birçok özelliği beni çekiyor. Aralarında da pek bir fiyat farkı yok, Realme 7 60 TL daha fazla. O nedenle sanırım Realme 7 alacağım.
My Phone is Poco x3 good for gaming like pubg and cod high graphics
I don't like Poco X3, design is awful.

Birde arkadaşlar neden Note 8 Pro? Seçmenizin gerekçesini sunabilirseniz çok sevinirim. Benim Realme 7'yi daha çok sevmemin sebebi dizaynı, parmak okuyucusunun sağda olması, 5000 Mah pile sahip olması. 30W Hızlı şarj desteğinin olması, 90 Hz ekrana sahip olması, Note 8 Pro'dan daha yeni olduğu için yakın zamanda da Android 11 güncellemesi alacak mesela. Düzgün sebepler sunabilirseniz çok sevinirim. Konuya yorum atan arkadaşlara teşekkürler.

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
If you need to cheat, buy Redmi Note8 Pro. If you don't, buy Realme 7

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Yok hocam hiç oyun oynamıyorum, Realme 7 şarj konusunda, parmak izinin yanda olması gibi birçok özelliği beni çekiyor. Aralarında da pek bir fiyat farkı yok, Realme 7 60 TL daha fazla. O nedenle sanırım Realme 7 alacağım.

I don't like Poco X3, design is awful.

Birde arkadaşlar neden Note 8 Pro? Seçmenizin gerekçesini sunabilirseniz çok sevinirim. Benim Realme 7'yi daha çok sevmemin sebebi dizaynı, parmak okuyucusunun sağda olması, 5000 Mah pile sahip olması. 30W Hızlı şarj desteğinin olması, 90 Hz ekrana sahip olması, Note 8 Pro'dan daha yeni olduğu için yakın zamanda da Android 11 güncellemesi alacak mesela. Düzgün sebepler sunabilirseniz çok sevinirim. Konuya yorum atan arkadaşlara teşekkürler.
Hocam sana neden Redmi note 8 pro dedim dersen işlemcisi Realme 7 den daha güçlü ve potansiyel :) oyun oynamıyorum dediğin için,
Kesinlikle Realme7 öneriyorum tasarımı pek güzel değil fakat parmak izi konusu çok cazip geldi banada iphone 6 kullanıyorum orta tuşu sevmiyorum telefonun ekranı açar gibi sağa koymaları güzel başka da bir fark yok bence :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...