Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cooldoge
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
mh.net.jpg

Air kablosuz normal müzik dinlemelik kulaklık önerisi harika bir öneri bence baya sağlam ve kaliteli biraz uçuk olsada.Realme bugün gerçekleştiridiği lansman ile Realme Buds Air isimli tam kablosuz kulaklığının Türkiye fiyatını açıkladı. Realme Buds Air, Türkiye’de 549 TL’ye satılıyor. Ön siparişe açılan kulaklığın teslimatı 22 Nisan’da yapılacak. Realme Buds Air’i Realme 6 Pro ile birlikte almak isterseniz iki cihazı 3598 TL'ye satın alabileceksiniz. Bu kampanyanın 21 Nisan'da başlayacağı ve sınırlı sayıda olduğu belirtiliyor. Realme Buds Air tasarımsal olarak Apple Airpods’a çok fazla benziyor. Kulaklıkta 12 mm’lik sürücü ve dokunmatik kontrolalanı bulunuyor. Bluetooth 5.0 üzerinden bağlanıyor ve oyun modunu aktif ettiğiniz zaman sesi düşük gecikmeyle iletiyor. Kulaklığın her biri 3 saat, şarj kutusuyla birlikte toplam 17 saat pil ömrü sunuyor.R1 yonga seti bulunan Realme Buds Air’de dokunmatik kontrol sayesinde müzik parçalarını değiştirebiliyor, sesli asistanı başlatabiliyor ve çağrıları cevaplayabiliyorsunuz. Mikrofondaki gürültüyü azaltmak için çift mikrofonlu ENC (çevresel gürültü engelleme) teknolojisinden faydalanıyor.Bence aşırı iyi param olsa ilk alabilceğim şeyler listesinde.

:resim:

wadahwdwk.jpg

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Fiyatı yüksek geldi bana. Tabi kurun etkisi büyük.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
fiyat banada yüksek geldi trendyolda daha iyisi var gibiydi

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
çok pahalı gerek yok bence daha iyi modellere bakılabilir

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
nesi pahalı bence çok ucuz

Umut Kasabasında Peder
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
diğer kablosuzlara göre gayet uygun fiyatlı bence

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hem fiyatı çok yüksek hemde airpod'un aynısı.. kalitesini hiç bilmiyorum zaten

❤️ Elimden Geldiğince Dostlar
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
butur urunler bılmıyorum ama bana cakma gelıyor asla almanızı onermem 350 tl daha ekleyın 850 tl ye apple aipods alın ben kullanıyorum şarzıda cok ıyı gıdıyor ses muthıs tavsıye ederım cekım kalıtesıne zaten laf yok arkadaslar bb. yaksamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...