Reasy Team Cheat Loader HK.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0xc00007b
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Selamlar, vb.net platformunda çok uzun süre vakit geçirmediğimden hatayı çözmek konusunda sıkıntı yaşıyorum. Küçük bir gif ile olayı anlatmak istiyorum. İlginiz için teşekkürler.

Karşılaştığım ve çözüm önerisi beklediğim sorunlar;
1)Admin paneli olarak kullanılan exe dosyasında kullanıcılar gözükmüyor.
2)Loader menüsü hileyi çekemediği için boş sectiona bastığım gibi hataya düşüyor program.

----
MySqL bağlantıları doğru bir şekilde yapıldı, tarayıcıya siteadi.com/Loader.php?Hileler&Oyun_Adi=wolftü yazıldığında sonuç çıkıyor. Kullanıcı girişinde de sorun yok. Gifte görüldüğü üzere haber listesini de çekiyor. Ancak hileleri çekemiyor.

Gif:
.
1.gif

Son düzenleme:
Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
PHP apisinde bir problem yok, kendin test etmişsin zaten. O zaman sorun nerede? Veriyi çeken programda. Kullandığın host botları engelliyor olabilir, daha önce bu projeyi blazing sunucusunda çalıştırmak istediğimde aynı hatayla karşılaşmıştım. Öncelikle tavsiyem localhost üzerinde çalıştır, eğer problem yoksa kesinlikle sunucu kaynaklı bir hatadır. Kendin çözüm üretmek için veriyi çekerken client değişkeninden header verisiyle birlikte istek göndermesini isteyebilirsin vs. vs. Daha detaylı yardımcı olmak isterim, Discord adresim
1557458425636.png

0xc00007b
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
PHP apisinde bir problem yok, kendin test etmişsin zaten. O zaman sorun nerede? Veriyi çeken programda. Kullandığın host botları engelliyor olabilir, daha önce bu projeyi blazing sunucusunda çalıştırmak istediğimde aynı hatayla karşılaşmıştım. Öncelikle tavsiyem localhost üzerinde çalıştır, eğer problem yoksa kesinlikle sunucu kaynaklı bir hatadır. Kendin çözüm üretmek için veriyi çekerken client değişkeninden header verisiyle birlikte istek göndermesini isteyebilirsin vs. vs. Daha detaylı yardımcı olmak isterim, Discord adresim Ekli dosyayı görüntüle 19135

Xampp localhost sunucusunda test ediyorum orada botları engelleyebilir mi sence? Discord üzerinden istek gönderdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...