Çözüldü Reboot and Select proper Boot device Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
aa.jpg

Arkadaşlar her bilgisayarın power tuşuna bastığımda eğer Bios a girip F8 tuşuna bastıktan sonra Windows ile başlayan seçeneği seçmezsem böyle bir hata alıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim? Bu bana nasıl bir sorun yaratır / yaratıyor olabilir?

Çözüm
Eğer sürekli sıralama bozuluyorsa bios pilin bitmiş olabilir. Biostan bilgisayarı her açıp kapattığında saat ve tarih bozuluyor mu kontrol edebilirsin. Eğer her bilgisayarı kapatıp açtığında saat tarih bozuluyorsa bios pilin bitmiş demektir. Yakınlardaki herhangi bir bilgisayarcıdan temin edebilirsin. Tabii önce dediğimi test etmen gerekli.
Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Sen yapmana ragmen surekli oluyorsa diskinde bir problem var demektir. Sorun yaratmaz ama surekli yapmaktan sıkıldıysan 2. Boot secenegini sil sadece 1. Boot kalsin

all i need is you
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 86703

Arkadaşlar her bilgisayarın power tuşuna bastığımda eğer Bios a girip F8 tuşuna bastıktan sonra Windows ile başlayan seçeneği seçmezsem böyle bir hata alıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim? Bu bana nasıl bir sorun yaratır / yaratıyor olabilir?
SSD HDD Tarzında kullanıyorsanız Bilgisayar açılırken SSd'yi yani windows yüklü olan diski okumuyor. Siz girip onu düzeltiyorsunuz. Bios ayarlarından Birinci diski yani windows yüklü diski seçip kayıt ederseniz sorununuz düzelecektir. Size verieln hata windows yüklü dosyayı okumuyor.

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Eğer sürekli sıralama bozuluyorsa bios pilin bitmiş olabilir. Biostan bilgisayarı her açıp kapattığında saat ve tarih bozuluyor mu kontrol edebilirsin. Eğer her bilgisayarı kapatıp açtığında saat tarih bozuluyorsa bios pilin bitmiş demektir. Yakınlardaki herhangi bir bilgisayarcıdan temin edebilirsin. Tabii önce dediğimi test etmen gerekli.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...