Recep Baltaş Technopat'dan Ayrıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Technopat, kurucularından olan ve Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan Recep Baltaş ile yollarını ayırdığını duyurdu. Buna sebep olarak ise Baltaş'ın sosyal medyadaki paylaşımları gerekçe gösterildi.

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda işgalcilerin Gazze'deki katliamını görmezden gelerek sıykırıma destek verdi. Bir takipçisi ile tartışmaya giren Baltaş, "Sıra size de gelecek" cümlesini kullanarak Müslümanları da tehdit etti.

0

Üst üste gelen tepkilerin ardından açıklama yapan Baltaş şu ifadeleri kullandı:

Arkadaşlar merhaba, Son zamanlarda hakkımda yapılan paylaşımlarla ilgili bir açıklama yapmak ve samimi görüşlerimi sizinle paylaşmak istiyorum.

Öncelikle paylaşılan konuşmaların manipüle edilmesinden dolayı son derece üzgünüm. Söz konusu yazışmaların hiç birini silmedim. Bu mesajlarımı okuyanlar, esasında asansör kazasında hayatını kaybeden kızımızın dini ve ırkı yüzünden kötü sözler söyleyen bir trol ile girdiğim münakaşada bunları yazdığımı görecekler.

Duyarlı her insan gibi savaşa karşı olduğumu ve masum insanların ölmesini desteklemeyeceğimi belirtmek isterim.

Öte yandan sosyal medyada tartıştığım trol ve günlük hayatın stresiyle tasvip etmediğim paylaşımlar da yaptım. Bu paylaşımlardan dolayı herkesten özür dilerim.

Teknoloji sektöründe çok uzun yıllardır emek vermiş, pek çok önde gelen markayla ortak projeler ve iş birlikleri gerçekleştirmiş biriyim. Bugüne kadar sergilediğim profesyonel duruşa yakışmayan ve halen ortak proje yürütmekte olduğumuz şirketleri de zor durumda bırakan bu paylaşımlarım için, birlikte çalıştığım iş ortaklarımızdan da özür dilerim.

Bundan böyle insanların inançlarıyla ilgili yaptığım yorumlarda daha dikkatli olup daha duyarlı bir tutum sergilemeye çalışacağım.

Anlayışınız için teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

0

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
siyaset yapmicam ama allahu ekber diyip bomba atarken filistinliler sorun yok bomba yiyince dünya help

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
artık millet ne olduğunu gördü istediği kadar özür falan dilesin daha da kimse adam yerine koymaz bunu. fikirlerin olur eleştirilerin olur anlarım da bu adamın yaptığı ağır nefret söylemi... büyük ZORT, ayrıca bu elemandan şimdiye kadar çok fazla bilgi almadım babam ingilizce öğretmeni olduğu için pc de sorun olunca ilk baş türkçe aratırdım bulamazsam ingilizce aratırdım bu eleman heralde TR içni kendini büyük biri falan sanıyor. Yok teknoloji ile büyümüş de çocuklar da bununla büyümüşte falan filan alt tarafı video çeken yazı yazan birisisin knk sanki bana işlemciyi falan icat etti :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
elon musk da israil lehine konuşmaya başladı. Bakalım halkımız aynı tepkiyi ona da gösterip Twitter ı boykot edecek mi :)

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
İnsanları düşüncelerine saygı göstermek lazım herkes aynı düşünmeyebilir destekledikleri taraflar aynı olmak zorunda da değil

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bence çok saçma bir durum; kimisi Filistin'i desteklerken, kimisi İsrail'i destekliyor. Burada bir sorun göremiyorum. Sadece bir kısmı destekledi diye ağır bir şekilde sponsorluklar dahil iptal edilmesi ve ayrılması gerçekten saçma olmuş. Ek olarak, gerekli açıklamayı yapmış kendisi. Ancak, bir kişi veya topluma yönelik nefret söylemi hoş bir durum değil. Bu durumun biraz fazla abartıldığını düşünüyorum.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Recep baltaş biraz sert dil ile dile getirmiş ama haksız diyemiyeceğim adam doğru söylemiş

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Böyle bir kişiden hiç beklemezdim insanların kendi kararları diyelim

10 Kasım 1938
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
geçmiş olsun üzdü

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
böyle birinden israili destekleyeceğini beklemezdim üzüldüm

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bunu beklemezdim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bence girmemesi gereken konulara girdi. biz onu technopattan ben recep baltaş ile sevdik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...