Recoil hesaplama formülü yada algoritması bilen varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Merhana iyi forumlar öncelikle. Konu yanlış yere açtıysam özür diliyorum.

Sorum şu arkadaşlar recoil hesaplama formülü yada algoritması bilen varmı oyunlarda . Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
eq1nox abimize sorabilirsin zamanın çok makro yaptı

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Macro için mi istiyorsun bilmiyorum ama NORECOIL için Cheat Engine ile silahın mermi sayısını arayıp azaltıp arayıp tek değer kalana kadar tekrarlayıp tek değer kalınca o değeri ctrl + b ile açıp çıkan değeleri float yapıcaksın orda değerlerin arasında bir değer var o silahın sekmesini belirler ateş ettiğinde o değer artmaya başlar sıralı şekilde 1 2 3 4 5 diye o değeri alıp 0 a sabitlersen mermi sekmez sabitlemeyide writeprocessmemory ile yapabilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Macro için mi istiyorsun bilmiyorum ama NORECOIL için Cheat Engine ile silahın mermi sayısını arayıp azaltıp arayıp tek değer kalana kadar tekrarlayıp tek değer kalınca o değeri ctrl + b ile açıp çıkan değeleri float yapıcaksın orda değerlerin arasında bir değer var o silahın sekmesini belirler ateş ettiğinde o değer artmaya başlar sıralı şekilde 1 2 3 4 5 diye o değeri alıp 0 a sabitlersen mermi sekmez sabitlemeyide writeprocessmemory ile yapabilirsin.
bu dedigin her oyunda olmaz macro olarak soruyor sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...