Red Dead Redemption 2 Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
arkadaşlar oyun dün ps4 elime geçti aşırı hevesliydim kaç aydır dayanamayıp dün sabah sipariş ettim ve cidden ilk başları biraz sıkıcıydı tatmin etmedi gta tarzı beklerdim ama aşırı sim. oyunuymuş biraz daha oynayıp salak gibi altın bugu yaptım şimdi oyun cidden sarmıyor sizce ileride oyun açılır mı yoksa iade edeyim mi kararsızım oyunu oynayabilen ve beğenen varsa yazabilir mi?

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Bilmediğin oyunu alıp ondan sonra oyunu kötülemen sence normal birşey mi? Bence iade ettir. RDR2 gibi bir yapımın sarmaması da ayrı bir mesele.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Bilmediğin oyunu niye oynuyorsun ki tabi ki zevk alamazsın

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ya şimdi PS4 alıyorsan beklentinin çok fazla olmaması lazım , oyun başı fiyatı geçtim oyun seçeneği dağlara taşlara 3 , 5 tane alsan zaten dünya para ayrıca çeşit yok God Of War oynasan RDR2 bitirsen olsa olsa 10 , 15 oyun daha oynarsın zaten RDR2 nin sarmamasıda bambaşka bir sorunsal önce şükret PS4 almışsın ve elinde RDR2 var beğenmezsen 2. elden sat 2. el al başka oyun yani birde hile yapmışsın .

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İlkönce Alıcağın oyunu youtubeden izle hiç bakmadan niye alıyosun ki??

Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Oyuna aşırı animasyon kasmışlar.Ve tabiki simülasyonu da abartmışlar rdr2 yi oynayacaksan açık dünyası için oynarsın şahsen beni ana hikaye pek fazla sarmadı bir kaç soygun görevi vardı zevkli diğerleri sürekli tekrar ediyordu.Ama oynayıp takaslayabilirsin.

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
zevk meselesi ama psm olsun çok isterdim gow serisini rdr yi falan oynamak çok iyi olurdu

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
arkadaşlar neden bilip bilmeden sadece yorum kasmak için yorum yapanlar var anlamıyorum almadan önce rahat 15 20 bölüm pintipandadan izledim izlediğin ve bildiğim için sıkıcı geliyor ve beklediğim gibi değil izlemeseydim belki sıkmazdı ama sürekli at koştururken atın yavaşlaması ve sinematik girmesi insanı resmen boğuyor yapıcı yorum yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum oyunu birazdan tamemen silip geri iade edicem kargocu abiyi beklemekteyim :) oyun kötü değil bu arada fanboylar sinirlenmesin ama alıcaksanız beklentiyi benim gibi yüksek tutmayın yüksek tuttuğunuz için sıkılabilirsiniz onun dışında gayet akıcı ve sorunsuz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...