arkadaşlar oyun dün ps4 elime geçti aşırı hevesliydim kaç aydır dayanamayıp dün sabah sipariş ettim ve cidden ilk başları biraz sıkıcıydı tatmin etmedi gta tarzı beklerdim ama aşırı sim. oyunuymuş biraz daha oynayıp salak gibi altın bugu yaptım şimdi oyun cidden sarmıyor sizce ileride oyun açılır mı yoksa iade edeyim mi kararsızım oyunu oynayabilen ve beğenen varsa yazabilir mi?
Ya şimdi PS4 alıyorsan beklentinin çok fazla olmaması lazım , oyun başı fiyatı geçtim oyun seçeneği dağlara taşlara 3 , 5 tane alsan zaten dünya para ayrıca çeşit yok God Of War oynasan RDR2 bitirsen olsa olsa 10 , 15 oyun daha oynarsın zaten RDR2 nin sarmamasıda bambaşka bir sorunsal önce şükret PS4 almışsın ve elinde RDR2 var beğenmezsen 2. elden sat 2. el al başka oyun yani birde hile yapmışsın .
Oyuna aşırı animasyon kasmışlar.Ve tabiki simülasyonu da abartmışlar rdr2 yi oynayacaksan açık dünyası için oynarsın şahsen beni ana hikaye pek fazla sarmadı bir kaç soygun görevi vardı zevkli diğerleri sürekli tekrar ediyordu.Ama oynayıp takaslayabilirsin.
arkadaşlar neden bilip bilmeden sadece yorum kasmak için yorum yapanlar var anlamıyorum almadan önce rahat 15 20 bölüm pintipandadan izledim izlediğin ve bildiğim için sıkıcı geliyor ve beklediğim gibi değil izlemeseydim belki sıkmazdı ama sürekli at koştururken atın yavaşlaması ve sinematik girmesi insanı resmen boğuyor yapıcı yorum yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum oyunu birazdan tamemen silip geri iade edicem kargocu abiyi beklemekteyim oyun kötü değil bu arada fanboylar sinirlenmesin ama alıcaksanız beklentiyi benim gibi yüksek tutmayın yüksek tuttuğunuz için sıkılabilirsiniz onun dışında gayet akıcı ve sorunsuz...