Red Dead Redemption 2'yi Sevdiyseniz Oynayabileceğiniz 10 Hikaye Odaklı Oyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
:yazı:

Red Dead Redemption 2'yi Sevdiyseniz Oynayabileceğiniz 10 Hikaye Odaklı Oyun

Red Dead Redemption serisi, Rockstar Games'in devralmasıyla birlikte genellikle bilinmeyen bir oyun serisi haline geldi ve Red Dead Redemption adı altında zamanının en büyük açık dünya maceralarından birini bize sundu. Uzun bir süre boyunca, oyuncular Red Dead serisine sadece göz atma şansına sahiptiler, ta ki Rockstar Games, modern neslin en büyük açık dünya oyunlarından biri olarak kabul edilen bir devam oyunu çıkarmaya karar verene kadar. Red Dead Redemption 2, her açıdan bir başyapıt olarak karşımıza çıkıyor ve özellikle hikayesi, çoğu insanın bu başyapıtı bitirdikten sonra uzun süre hatırlayacağı düşünceli ve duygusal bir yolculuk sunuyor. Red Dead Redemption 2'nin yarattığı duyguyu hâlâ başka oyunlarla deneyimlemek isteyenler için, RDR2 gibi hikaye odaklı diğer oyunlar da bu boşluğu kesinlikle dolduracaktır.

Grand Theft Auto 4

Adsız tasarım (1).png

Grand Theft Auto 4, Rockstar Games için doğru yönde atılmış devasa bir adımdı. Niko Bellic'in Liberty City'deki maceraları, kendi başlarına oldukça etkileyici ve hayranlar, bu başyapıtın olaylarına sevgiyle geri dönüyorlar. Oyunun açık dünya aksiyonu ve muhteşem anlatısı gerçekten harika bir deneyim sunuyordu. Ayrıca, farklı sonuçları deneme fikriyle oynayan ilk oyundu ve bu kavramı oldukça başarılı bir şekilde uygulamayı başardı.

Cyberpunk 2077

Adsız tasarım (2).png

Hikaye odaklı birinci şahıs nişancı oyunlarından bahsediyorken, Cyberpunk 2077 olarak büyük bir heyecan yaratmış başlık bahsedilmeden geçilemez. Oyun birçok kişi için hayal kırıklığı yaratabilir, ancak Cyberpunk 2077'nin hala Red Dead Redemption 2 gibi hikaye odaklı oyunların hayranlarının denemesi gereken inanılmaz bir başlık olduğu inkar edilemez. Oyuncuların oyunu oynamak için yeterince stabil bir sisteme sahip olmaları durumunda, kesinlikle bu başlığı kontrol etmeleri gerekmektedir. Belki de beklendiği gibi bir oyun olmayabilir, ancak Cyberpunk 2077, harika anlatımı ve karakterleri için bazı övgüleri hak eden mükemmel bir başlıktır.

The Witcher 3: Wild Hunt

Adsız tasarım (3).png

CD Projekt Red şu anda en düşük noktasında olabilir, ancak stüdyo bir zamanlar oyun endüstrisinde övgü topladı. Bunun temel nedeni, büyük başarısıyla, The Witcher 3: Wild Hunt'ın başyapıtıydı. The Witcher üçlemesinde Geralt'ın final bölümü, vahşi ve eğlenceli bir yolculuktu ve çoğu hayran hâlâ bugüne kadar hatırlıyor. Eğer bir oyuncu Red Dead Redemption 2 gibi hikaye odaklı başlıklar arıyorsa, The Witcher 3: Wild Hunt ile gerçekten yanlış bir tercih yapamaz.

Marvel's Spider-Man

Adsız tasarım (4).png

Sony'nin bir özel oyunu olan Marvel's Spider-Man, varlığıyla dalgalar yaratan bir başlık olmuş ve oldukça büyük bir farkla en iyi Spider-Man oyunu olarak kendini kanıtlamıştır. Insomniac Studios, oyunculara ikonik örümceği andıran bir oyun yaratmak için gerçekten kalplerini ve ruhlarını dökmüşlerdir. Marvel's Spider-Man'de en çok insanı şaşırtan şey, hikayenin gerçekten muhteşem olmasıydı ve kancalarıyla hayranları sonuna kadar bağlı tutuyordu. RDR2 gibi hikaye odaklı oyunlar arayan her hayran için harika bir öneridir.

The Last of Us

Adsız tasarım (5).png

Elbette, kesintisiz sahneler ve diyaloglardan oluşan oyunların kötü olduğunu söylemek değil; aksine, bunu stil sahibi bir şekilde başaran oyunlar, hak ettikleri övgüyü kazanıyorlar. Tam olarak bunu başaran oyun The Last of Us'dur, duygusal ve harika bir hikayeye sahiptir ve en katı oyuncuların bile duygularını harekete geçirir. Joel, Ellie ve diğer karakterlerin performansları inanılmazdır ve oyuncuyu her şekilde içine çekmeyi başarırlar.

God of War

Adsız tasarım (6).png

Bir zamanlar Kratos, öfkelendiğin de kan isteyen bir Spartan'dan başka bir şey değildi ve Yunan tanrıları kendisinin kontrolü altına girene kadar durmayacaktı. Ancak zamanla, oyun dünyası değişti... ve Kratos da değişti. 2018'in God of War'ı, Cory Barlog ve Santa Monica Studios tarafından yapılan bir anıttır ve Kratos'un geçmişi geride bırakmaya çalışan, annesinin yardımı olmadan oğlunu büyütmeye çalışan yeni bir yanını gösterir. Bu, video oyunları tutkunlarının kaçırmaması gereken harika ve duygusal bir hikayedir.

Days Gone

Adsız tasarım (7).png

Days Gone'un başlangıcındaki ufak hatalar, çoğu oyuncunun bu oyunu baştan reddetmesine neden oldu, ki bu oldukça üzücüdür çünkü Days Gone, bir video oyununda sunulan daha nüanslı bir baş karaktere ve ilginç bir hikayeye sahiptir. Oyun herkesin hoşuna gitmeyebilir, ancak oyuncular, tam olarak ne bekleyeceklerini bilerek bu hikayeye dahil olursa - yani, keyifli bir açık dünya ve olgun bir hikaye - kesinlikle hayal kırıklığına uğramayacaklardır.

Ghost of Tsushima

Adsız tasarım (8).png

PlayStation 4, tüm zamanların en büyük özel oyunlarıyla doluydu ve Ghost of Tsushima bu altın kuralın bir istisnası değildi. Bazı insanlar oyunun oynanışının gerçekten yeni bir şey sunmadığını hissetse de, muhteşem sunum ve etkileyici anlatı bu küçük şikayeti fazlasıyla telafi etti. Jin'in, Japonya'nın ilk Moğol istilası sırasında Tsushima Adası'nı kurtarmaya çalışırken yaşadığı hikaye, harika bir deneyim sunuyor. Anlatı bazı hatalara sahip olsa da son derece etkileyici olup duygusal yüklü hikayeleri seven oyuncular, Ghost of Tsushima'nın sunumunu seveceklerdir. Oyunun sunumu o kadar etkileyici ki, oyuncuların bu muhteşem oyunu oynamayı bırakmak için kahramanca bir çaba göstermeleri gerekecektir.

Sleeping Dogs

Adsız tasarım (9).png

Sleeping Dogs, True Crime'nin küllerinden doğarak herkesi oyunun ne kadar eğlenceli olduğunu göstererek etkiledi. Bu oyunun dövüş sistemi gerçekten eşsiz ve diğer deneyimin en iyi kısımlarından biridir. Sleeping Dogs'ın etkileyici diğer yarısı ise hikayesidir, gizli görevli polis Wei Shen'in hayatını takip eder. Görevleri, hedefleriyle arkadaşlık kurmasına ve kendi başlarına oldukça unutulmaz olayların ortasına düşmesine neden olur.

BioShock Infinite

Adsız tasarım (10).png

RDR2 gibi daha fazla hikaye odaklı oyun isteyen her hayranın beğenisini kazanacak mükemmel bir oyun olan BioShock Infinite, tüm zamanların en büyük birinci şahıs nişancı oyunlarından biridir. Ken Levine'in de dahil olduğu her oyunun olağanüstü olduğu bir dahi olduğunun bir kanıtıdır. Booker DeWitt'in yerine geçerek Elizabeth ile birlikte çağlar boyu bir arayışa katıldığımız BioShock Infinite, tüm zamanların en unutulmaz video oyunu anlarına sahiptir. Bu başlığın ya bir devamı ya da başka bir Ken Levine şaheseri için hâlâ insanların özlem duymasının nedeni şaşırtıcı değildir.​

Üye
3 HİZMET YILI
Hocam cyberpunk da fps sorunları yaşıyorum nasıl hallolur acaba ? optimizasyon sorunu vardı bi ara sanki onlar çözüldümü ?

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Yarısını oynadım bi yarısına da bakarım onları da bitiririm :D

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Güzel bir öneri konusu olmuş. 4 tanesini oynadım bitirdim kalanlardan da dikkatimi çeken sadece ghost of tsushima oldu fırsat bulursam onu da deneyimlemek isterim.
Emeğinize sağlık.

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Bioshock hikaye bakımından cidden güzel bir oyun listede diğerlerine nazaran daha az bilindik olduğu için değinmek istedim

We cannot do great things on this earth only sma
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Days Gone çok güzel bir oyun gördüm videolarını ama oynamak nasip olmadı pc alınca oynayacağım

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
güzel liste yazan ben olsam aralarına cod black opsu da koyardım

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
listede sleeping dogsu görünce bir tık maziye gittim ama diğer oyunların kalibresinde bir hikayesi olduğunu sanmıyorum açıkçası

Banlı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ghost of tusima indirime girince deniyeceğim eyw

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hepsini oynamışım ben mi yaşlanıyorum yoksa :/

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ghost of tsushima harika biseydi oynamazsanız hayatınız eksik geçer

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Sleeping dogs'u zamanında oynadığım için bayağı sevdim yakında diğer oyunlara da ayak basarız inşallah

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
days gone hikayesi vs cok güzeldi oynanması gereken oyunlardan witcher 3 bitiremedim daha bitirim en yakında

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
çoğunu oynamadım bugun gece pc açık kalıcak gibi :D

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Star Wars oyunları da aşırı zevkli fakat fiyatları baya tuzlu. Jedi Survivor kırılsa da oynasak :&

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
çoğunu oynadım oynamayan arkadaşlara tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
inşallah yeni bir bilgisayar alabilirsem denemek istiyorum şahsen
Post automatically merged:

önerebileceğiniz co op oyun var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...